Framtaget tillsammans med Dr Marcus Gitterle

Cellexir One är ett kosttillskott för dina celler och mitokondrier utvecklat i samarbete med Dr. Marcus Gitterle – specialistläkare inom cellvård på ett topp 50-rankat sjukhus i Texas, USA. Han har även skrivit boken Growing Young som handlar om åldrandeprocessen i kroppen, vad det beror på och hur man kan bromsa och i vissa fall även omvända den.

Hur upplever våra kunder Cellexir One?

I januari 2020 genomförde vi en kundundersökning för Cellexir One. Vi skickade ut ett SMS till ca 700 kunder som använt Cellexir One i minst 5 månader och fick svar från hela 60 %.

Så här löd våra frågor till kunderna:

  1. Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Cellexir till en vän eller kollega? Ange en siffra mellan 1-10 där 1 representerar låg sannolighet och 10 hög sannolikhet.
  2. Markera nedan, ett eller flera alternativ, anledningarna som står till grund för ovanstående värdering.

På första frågan gav 29 % högsta poäng (10) och 65% gav mellan 8-10 poäng. Som svar på fråga 2 låg återhämtning, energi och immunförsvar högt i toppen av anledningarna till att rekommendera Cellexir One till en vän.

table

När märker jag av effekten av Cellexir One?

Det är väldigt individuellt hur snabbt man märker effekten av Cellexir One. Vissa av våra kunder säger sig märka tydlig skillnad på energinivå och/eller återhämtning efter träning eller hårt arbete redan efter några dagar. För andra tar det veckor eller ungefär en månad, och för ett fåtal kan det ta lite längre tid än så. Vi har alla unika kroppar och kan därför reagera olika mycket och olika snabbt på ingredienserna i Cellexir One.

Hur länge ska jag äta Cellexir One?

Du kan äta Cellexir One så länge du vill och känner att du mår bra av det. Att tillgodose kroppen med bra näringsämnen är alltid positivt. Våra grundare har själva tagit dessa ingredienser dagligen under fem års tid och har tack vare Cellexir One bättre hälsa och prestationsnivå än någonsin tidigare.

Vilka ämnen innehåller Cellexir One?

I ärlighetens namn innehåller Cellexir One inte direkt några mumsiga ingredienser som får det att vattnas i munnen på en. Å andra sidan är det inte munnen som ska vattnas utan cellerna - och de bara älskar vad Cellexir One har att bjuda på! Här följer en kort förklaring av de olika näringsämnena:

PQQ (Pyrroloqinolinquinon)

PQQ (kategoriseras som en form av B-vitamin), en relativt nyupptäck substans som finns naturligt i mycket små mänger i vissa livsmedel som sojabönor, potatis, persilja, grönt te och grön paprika. Det finns även stora mängder PQQ i bröstmjölk. PQQ kan ej syntetiseras och måste tillföras till kroppen. Läs mer i vårt blogginlägg om PQQ.

COENZYM Q10 (Ubiquinone)

CoQ10 produceras naturligt i kroppen men produktionen minskar med åren. Vid 40-års ålder har mängden CoQ10 i hjärtat sjunkit med mer än 30 procent. Vid 80-års ålder med nästan 60 procent. Brist på CoQ10 gör att mitokondrierna producerar 3 till 5 gånger så många fria radikaler och betydligt mindre energi i form av ATP. Läs mer i vårt blogginlägg om Q10.

ACETYL L CARNITINE

En viktig aminosyra som det forskats mest om och vars positiva egenskaper finns redovisade i otaliga studier. Ett av tillskotten det forskats mest om och som finns redovisade i otaliga studier. Läs mer i vårt blogginlägg om Acetyl l Carnitine.

EKOLOGISK CURCUMIN

En bioaktiv substans som bekämpar inflammationer på molekylär nivå. Är den aktiva substansen i gurkmeja som med kraftfulla antiinflammatoriska egenskaper och antioxidanter bekämpar inflammation på molekylär nivå. Vi använder oss av ekologiskt odlad råvara från Indien av högsta kvalitet. Läs mer i vårt blogginlägg om Curcumin. blogginlägg om Curcumin.

TRANS-RESVERATROL

Trans-Resveratrol, är en ren och aktiv substans. Den är en av de mest potenta polyfenolerna som skyddar och motverkar symtom kopplade till åldrande och skador från fria radikaler. Läs mer i vårt blogginlägg Trans-resveratrol. blogginlägg Trans-resveratrol.

BIOPERINE (fruktextrakt från svartpeppar)

Stark antioxidant som också hjälper bioupptaget av de andra ingredienserna.

Vill du veta mer om Cellexir One?

Cellexir har medverkat i ett antal poddar. Oftast har det varit Jonas Bohr, en av Cellexirs grundare som varit gäst, men även Dr. Marcus Gitterle har medverkat i några avsnitt.

Lyssna och inspireras!

image

Podd: Runners World podden med
gäst Jonas Bohr från Cellexir

Avsnitt 66: Jonas samtalar med
Runners World gänget om träning
upp i ålder hans stundande
världsrekordförsök i cykel solo 20
mil, samt om Cellexir.

LYSSNA HÄR
image

Podd: Hårdareträning

Avsnitt 58: Om hur träningen tar fart och blir en av de större delarna i livet. Tävling på världsnivå. Med Jonas Bohr.

LYSSNA HÄR
image

Podd: Triathlonsnack

Avsnitt 27: Ett avsnitt om träning, i synnerhet cykling och nyckeln till grymma prestationer. Med Jonas Bohr.

LYSSNA HÄR
image

Podd: Prestationspodden

Avsnitt 104: Sveriges största podcast om stress. Prestationspodden är en podcast om prestation, stress och personlig utveckling. Jonas Bohr gästar och pratar om hur han skapar en hälsosam och hållbar livsstil med kost och träning.

LYSSNA HÄR
image

Podd: Klimakteriepodden med Åsa Melin

Bonusintervju med Jonas från Cellexir som avslutar alla avsnitt fram till den 27 januari 2019.
Lyssna även på övriga podvsnitt här.

LYSSNA HÄR
image

Podd: Maratonpodden med Petra Månström

Avsnitt 128: En bonusintervju om Cellexir med Jonas Bohr 15 min i slutet av avsnittet med Mustafa Mohammed.

LYSSNA HÄR
image

Podd: Hälsosnack med Lotta & Victoria

Avsnitt 102: Jonas Bohr är gäst och pratar om träning, anti-aging, Cellexir One och dess innehåll.

LYSSNA HÄR
image

Podd: 4 Health med Anna Sparre

Avsnitt 183: Ett informativt och innehållsrikt avsnitt med Dr Marcus Gitterle om hur du stoppar de 9 åldrandemekanismerna. Dr Gitterle har varit med att ta fram formulan för Cellexir One.

LYSSNA HÄR
image

Podd: 4 Coltings Nakna Sanning med Jonas Colting

Avsnitt 191: Ett avsnitt om träning och att kunna prestera högre upp i åldern. Avsnittet handlar också om att komma tillbaka från svåra skador, samt berättelsen om hur Cellexir One kom till. Med Jonas Bohr.

LYSSNA HÄR
image

Podd: Fanny&Ila med Fanny Lindqvist och Cecilia Lassi

Avsnitt 35: Få mer energi. Ett specialavsnitt som går igenom alla ingredienser i Cellexir plus. En intervju med Jonas Bohr.

LYSSNA HÄR
image

Podd: 4 Bättre med åren med Stefan Wendt

Avsnitt 25: En inspirerande intervju om en sund livsstil, träning och hälsa och att det aldrig är försent. Med Jonas Bohr.

LYSSNA HÄR

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå