Inspirerad av Growing Young!

Jag följde rådet och lyssnade på boken under ett par kyliga träningsrundor – fascinerad och intresserad av ämnet åldrandeprocesser. Vad de består av och hur vi kan försena och t o m reversera delar av åldrandet genom förbättrad livsstil.

I sökandet av att bli så bra som möjligt i cykling hade jag lärt mig en hel del om kost och träning, och råden i boken stämmer bra överens med det jag hittills hade lärt mig. Precis som bokens titel Growing Young bestämde jag mig för att bli “yngre”. Ni vet, man blir ju vad man tänker att man är.

Jag började inta tillskotten som rekommenderas i boken tillsammans med redan näringsrik kost och bra träning. Jag kände god effekt, återhämtade mig snabbare efter hård träning, hade bra energinivå och en känsla av skarpare och snabbare tänk.

Från idé till verklighet

Jag och Raine började skissa på en idé. Tänk om vi kunde få ihop några av de mest potenta tillskotten för våra kroppar och celler i ett och samma paket? Fungerar det så här bra för oss så kanske det finns fler personer som är minst lika intresserade.

Vi ville göra det enklare och billigare för oss själva och för andra att följa råden från boken. Det blev dags att ta kontakt med Dr Marcus Gitterle, författaren till boken, i förhoppning om att han skulle gilla vår idé. Till vår glädje tyckte han att vår idé var lysande och vi fick grönt ljus till att förvandla idén till verklighet!

Dr Marcus Gitterle är specialistläkare och klinikchef på ett topprankat sjukhus i USA och har hjälpt oss ta fram formulan för Cellexir One – ett kosttillskott för våra celler bestående av naturliga näringsämnen som stödjer och förbättrar våra fysiska funktioner.

 

image
image

Tillväxt i företaget – nöjda kunder!

Tillväxten i företaget har under det senaste året varit otroligt stark! Vi har levererat till tusentals nöjda kunder och fantastiska recensioner finns att läsa på hemsidan. Idag består vår kundbas av allt ifrån hårt satsande idrottare till en betydligt äldre och mognare åldersgrupp. Idrottare och den yngre kundgruppen värdesätter ökad energinivå samt snabbare och bättre återhämtning. De äldre vittnar om alltifrån ett piggare liv till skarpare tankebanor. Vår allra största kundgrupp idag är hälsointresserade kvinnor och män.

Cellexir Endurance

Under 2020 lanserade vi en ny produkt för konditionsidrottare – Cellexir Endurance. Det är en unik produkt som innehåller hela 15 ingredienser som verkar positivt på mental och fysisk prestation vid uthållighetsidrott. Idén till Cellexir Endurance kom fram genom att det saknades en samlingsprodukt av prestationshöjare på marknaden som riktar sig mot konditions- och uthållighetsidrott.

Recensionerna och kundbetygen för Cellexir Endurance har varit översvallande gällande prestanda. Det konsumenterna önskade förbättring på var smaken. Under våren 2022 kom därför den nya uppdaterade formulan med en bättre smak för Cellexir Endurance.

Har Jonas lyckats bli yngre?

Jonas Bohr, en av Cellexirs grundare
Oktober 2021

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå