Hem / BLOGG / Cellexir grundaren Jonas Bohr slog 3 världsrekord i cykel!
Cellexir grundaren Jonas Bohr slog 3 världsrekord i cykel!

Cellexir grundaren Jonas Bohr slog 3 världsrekord i cykel!

Lördag den 10 juli på Volvos testbana 6,2 km i Hällered gjorde Jonas Bohr ett officiellt världsrekordförsök World Ultra Cycling Association Outdoor Track på distanserna 100 km 100 miles (16 mil) samt 200 km.

Och som han gjorde det, Jonas slog alla 3 rekorden med god marginal och cyklade 100 km på 2.14 och 44,7 kmh slog också tiden för 100 miles samt 200 km på 4.37 med 43,3 kmh i snittfart. Det är hela 7 minuter under tidigare världsrekord alla åldrar! Jonas fyller 55 i år så verkligen en spektakulär prestation i en av världens hårdaste sporter inte minst med tanke på att han började cykla i 43 års åldern för 11-12 år sedan.

Jonas säger:

Min resa visar kanske på ett sätt att vi människor är kapabla till så oerhört mycket mer än vad vi ofta tror. Genom bra träning, nutrition och livsstil har jag lyckats utveckla min förmåga långt mer än jag från början trodde var möjligt. Och det är just den punkten - tron, att tro på sig själv, se saker som möjliga i stället för begränsande som jag tror kanske haft den allra största inverkan på min utveckling. Jag blir vad jag tänker, och det tror jag du blir också. Its never too late!

Jag är också övertygad om att Cellexir One som jag tagit varje dag i 5 år hjälpt mig att prestera bättre med ökad energi bättre återhämtning. Och på mitt rekord var 2 doser Endurance en given rekordboost både fysiskt och mentalt. Endurance är rena raketbränslet när jag verkligen vill prestera. På www.jonasbohr.com finns mer info om du vill ta del av kring rekordet.

Bästa sommarhälsningar Jonas Bohr

0 comments

Leave a comment

x

x