Blogg

Kundundersökning på Cellexir One

image

Hej! Januari 2020 genomförde vi en kundundersökning på Cellexir One. Vi skickade ut ett sms till ca 700 kunder som använt Cellexir One i minst 5 månader och fick svar av hela 60% (412 personer). Undersökningen innehöll två frågor.

1. Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Cellexir till en vän eller kollega?
2. Markera nedan ett eller flera alternativ som står till grund för ovanstående värdering.

 

Sammanfattning

På frågan om du vill rekommendera Cellexir till en vän på en skala 1-10 gav 29% högsta poäng (10) och hela 65% gav mellan 8-10 poäng. Återhämtning, energi och immunförsvar låg högt i toppen av anledningarna att rekommendera Cellexir One till en vän.

Kommentarer från kunder
  • ”När jag började med Cellexir märkte jag stor utveckling i min löpning. Jag har fått mycket mer energi, ork och uthållighet. Det känns som man får en extra kick och blir peppad till att springa/ träna mer. Jag har mer ork och är mer fokuserad än tidigare” – Veronica
  • ”Ledvärken har blivit MYCKET bättre. Det kanske hör till immunförsvar förresten” – Magdalena
  • ”Även fast jag har varit frånvarande från träning så känner jag att när jag kommit tillbaka så har konditionen och energin funnits där ändå på något sätt” – Anders
  • ”Känner mig starkare och snabbare och har hållit mig frisk längre. Förkylningssymtom försvinner snabbt trots träning” – Charlotte
  • ”Har bara ätit ca: 6månader men en effekt jag inte hade räknat med var just mental skärpa” – Mikael

KÖP CELLEXIR ONE

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå