Blogg

Ann-Charlott upplever bättre energi med Cellexir One

image

Ann-Charlott har ätit Cellexir One i ett år och upplever positiva effekter på både energinivå och immunförsvar. Ta även del av hennes hälsotips som gör sig väldigt passande i dessa stunder. Läs mer nedanför bilden!

Ann-Charlott, vem är du? 🙂

Jag heter Ann-Charlott Pavval snart 49 år, är hälsopedagog, yogalärare och massageterapeut i grund och jobbar sedan 22 år på Medlefors folkhögskola och konferenscenter i Skellefteå både som hälsolärare och föreläsare inom hälsa. Jag har också yogaretreat i Norrland  Älskar att röra på mig och vara utomhus, promenera, springa eller gärna längdskidor, yogan finns med i mitt liv sedan över 20 år varje dag. Hemma och stugmys och bara vara är också något som prioriteras gärna med en kopp te och en god bok.

Hur upplever du Cellexir One?

Jag har använt produkten i 1 år och märker skillnad på min energinivå och min ork, återhämtar mig mycket fortare än tidigare och mitt immunförsvar känns starkare, upplever mig ”yngre” rent kroppsligt inifrån och ut!

Vad är dina 3 personliga bästa hälsotips?

  • Ge dig tid att stanna upp i vardagen och njut av nuet
  • Daglig återhämtning i form av något som ger dig energi
  • och sist men inte minst att var än du är i livet så är allt övergående så passa på att njut om allt är bra, men är det tungt öva på att ta ett ögonblick i taget för det är övergående!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå