Hem / Våra ambassadörer

På den här sidan kan du se några av våra ambassadörer som använder Cellexir One och/eller Cellexir Endurance och vad dom säger om produkterna :) Följa gärna dem på Instagram!

Marija Aurell

Första gången jag provade Cellexir One var för några år sedan efter en evighetsperiod av ständig trötthet och konstanta förkylningssymptom, oavsett årstid och balans mellan sömn, träning, kost och vila.

Daniel Pintaric

Daniel Pintaric är en före detta fotbollsspelare som länge ansåg att de som sprang mer än en mil hade en skruv lös men som sedan blev ultralöpare.

Tommy Prim

Proffscyklisten Tommy Prim som under första halvan av 80 talet tillhörde de absolut främsta i världen med bl.a 2 andra platser i Giro D´Italia.

Emmie Ekdahl

Emmie är f.d tennisspelare som upptäckte Padel och har nu på kort tid gjort raketkarriär och representerar Sverige i denna explosionsliknande växande sport.

Åsa Melin

Åsa brinner för kvinnohälsa och driver den populära Klimakteriepoden som vuxit sig till ett ledande forum för både fysisk och psykisk kvinnohälsa.

Sven Mörtberg

Sven har en imponerande karriär som fallskärmshoppare med över 8000 hopp. Hur började det äventyret, vilken typ av fallskärmshoppning har han utövat och hoppar han än idag?

Ingmarie Nilsson

Ingmarie Nilsson är f.d elitlöpare med segrar i bl.a Stockholm Marathon, tjejmilen, finnkampen, 30 individuella SM-medaljer samt topp-placeringar i flera stora internationella marathon.

Carina Raak Olsson

Genom ett intressant föredrag om "det gröna apoteket" i mitten av 90-talet kom Carina att bli intresserad av svenska läkeörter och komplementärmedicin.

Jonas Colting

Jonas Colting fd professionell uthållighetsidrottare med VM medaljer i Triathlon och bl.a 2 segrar i Ultraman World Championships på Hawaii.

Malin Ewerlöf

Vi är så glada att ha Malin Ewerlöf med oss som ambassadör! Malin har under sin idrottskarriär erövrat hela 24 SM-guld och ett EM silver på 800 m 1998.

Petra Månström

Petra tog sina första löpsteg 2009, som 33 årig, hon jobbade då på Svenska Dagbladet och skulle göra ett projekt. Hon skulle börja springa och delta i Stockholm Maraton året därpå och blogga om det.

Patrik Nilsson

Patrik Nilsson är an av världens allra främsta triatleter och har hela 5 Ironmansegrar. Han började sin triatlonsatsning 2010 efter mycket löpning och simning innan.

Tobias Ludvigsson

Tobias Ludvigsson är Sveriges ende cykelproffs på World Tour. Tobias 29 år kör som proffs sedan 9 år och har precis skrivit på ett nytt 2 års kontrakt med det franska laget Groupama – FDJ

Klas Wiréhn

Klas Wiréhn härstammar från småländska skogarna och idrott har alltid varit en stor del i hans liv, då han har simmat på elitnivå. I dagsläget driver han en reklambyrå och är även konstnär.

Ann-Sofie Smedlund

Motion i olika former har alltid varit en självklar del av mitt liv och jag har jobbat i 20 år som instruktör på gym. Löpningen är det som ligger mig allra varmast om hjärtat.

Andreas Tjärnberg

Andreas Tjärnberg är brandman, räddningsdykare och grundare av Ultimate OCR. Han har tränat i hela sitt liv och har flera olika sporter på pappret men sysslar nu främst med OCR löpning.

Karl Johan Danielsson

Karl Johan har den fjärde snabbaste tiden en Svensk någonsin gjort på en hel Ironman-distans. Han må ha ett jäkla pannben för med reumatism i bagaget gör det definitivt tuffare för honom.

Patric Engström

Patric Engström är en 45 årig uthållighetsidrottare med passion för triathlon och löpning. Han har tränat och tävlat sedan 10 års ålder och tävlingslusten är fortsatt stark.