Ambassadörer - Cellexir

Ambassadörer

Det är i dagsläget många som använder sig av Cellexir med bra resultat. Det kan vara personer som tävlar i sin sport på elitnivå eller enbart för sin egen skull. På den här sidan kan du se några av dem som använt Cellexir och vad deras erfarenheter av kosttillskottet är.

      Feffe Kaufman

  Det var Hippokrates som i korta ordalag myntade ”mat är medicin” och det blev plötsligt ett sätt för Feffe att leva sitt liv de senaste två åren då han brottats med en dödlig sjukdom. Genom att förändra sin kost och boosta den med naturliga tillskott samtidigt som han behandlades är han nu på väg tillbaka mot sitt nya liv.

  Intresset för kost och tillskott har kvarstått och det var alldeles nyligen som han via en vän kom i kontakt med Jonas Bohr och Cellexir. Villig att prova nya saker och efter att läst boken ”Growing young” av forskaren och doktor Marcus L. Gitterle som också är delgrundare av Cellexir beställde han en kur.

  Feffe som nu arbetar med digital marknadsföring har alltid varit aktiv och levde tidigare säsongsliv i skidorter och med tropiska dyksafarin. Nya upplevelser via resor har alltid legat nära hjärtat. Precis som många andra har han även hållit igång med styrketräning och till och från kan man även se honom i en skatepark. Efter sin sjukdomstid, då kroppen tagit extremt mycket stryk precis som det kognitiva, är det orken som styr hans dagar. Bara efter två veckor med Cellexir kände han en påtaglig skillnad.

   

  ”Min största utmaning efter min sjukdom är min eviga kamp mot trötthet. Jag vet aldrig hur stor påse med energi jag får när jag vaknar. När den tidigare tagit slut så har det varit som ett bensinstopp med en bil. Det blir tvärstopp. Cellexir tillsammans med min fortsatta omsorg av min kropp med promenader, kost, yoga, meditation och sömn har gett mig en utplanad reserv och mer energi! Jag tror stenhårt på boosta mina celler likväl som immunförsvar och probiotika för ett bättre liv genom kost och tillskott.”

   

   

  Matilda Brasar

  Matilda Brasar är utbildad kost-och näringsrådgivare samt personlig tränare och driver MBHälsa (mbhalsa.com) sen några år tillbaka. I sin verksamhet coachar hon människor som behöver vägledning inom både kost, träning och livsstil. Hennes inställning är att allt hänger ihop och att vi måste jobba med helheten för att vara friska och starka.


  "Jag tycker att Cellexir är ett perfekt kosttillskott då det innehåller flera viktiga näringsämnen i samma kapsel. Enkelt för kunden och enkelt för mig att rekommendera. I kombination med en bra kosthållning och träning är Cellexir en fullträff. Med Cellexir känner jag mig piggare och starkare. Sömnen har även blivit bättre, sover djupare än någonsin. Jag lever ett väldigt aktivt liv så det är viktigt för mig att alltid vara pigg och glad. "


   

   

  Lena Andersson

  Lena Andersson jobbar som förundersökningsledare i Kustbevakningen och har under hela sitt liv tränat eller varit mer eller mindre aktiv inom olika träningsformer. 

  För några år sedan kom Lena i kontakt med landsvägscykling som nu upptar mycket av hennes fritid. Det som Lena gillar med cykling är att man får se och upptäcka nya vägar och miljöer. Att man kan välja att cykla tillsammans med andra gör det till en väldigt social aktivitet och gemenskap med likasinnade.

  "Jag är en glad amatör som mår bäst när träningen fungerar. Kosten är viktig för att orka träna och jag har länge letat efter ett kosttillskott  som innehåller fler viktiga ämnen för att slippa ta fler tabletter.  Det har jag nu hittat i Cellexir som gör mig piggare och gör att jag orkar ta i det lilla extra vid träning. Jag kan varmt rekommendera denna multitablett för den som önskar mer energi och fokus."
   

  Richard Gustafsson

  Till vardags arbetar Richard som regionchef på ett stort konsultföretag och driver verksamhet på flera orter. Efter att självläkt från metabol ohälsa och utmattning så har Richard utbildat sig till kost- och hälsocoach och startat Uppdrag hälsa där han jobbar med kostrådgivning, hälsotester och utbildning.

  Träning har alltid varit en viktig del av Richards liv, där han bl.a. arbetat som BodyPump- och Spinningsinstruktör på flera gym. Men sedan ett drygt år har han pausat detta och fokuserar nu på egen träning, där powerwalk med viktväst är i fokus. Att få ge sig ut på en timmes tuff stavgång tränar såväl kondition som styrka och bål, samt är ett utmärkt sätt att återhämta sig från en vardag full med aktiviteter. Richard kom i kontakt med Cellexir efter att ha lyssnat på Anna Sparres podd med Dr. Marcus Gitterle´s.

  "Jag insåg snabbt efter jag börjat med Cellexir att jag vaknade pigg och utvilad ganska tidigt på morgon. Efter ca 7.5 timmer sömn vaknar jag innan klockan ringer, pigg och utvilad, och redo att gå upp. Det är en härlig känsla av nyvunnen energi. Att jag dessutom känner större fokus och mer energi i vardagen hjälper mig mycket i såväl mitt arbete som träning."

  Besök gärna: Uppdrag hälsa

   

  Klas Wiréhn

  Klas Wiréhn härstammar från småländska skogarna och idrott har alltid varit en stor del i hans liv, då han har simmat på elitnivå. I dagsläget driver han en reklambyrå och är även konstnär. 

  Klas har även sysslat på med sportskytte och varit riksrankad etta i Sverige. Sedan några år tillbaka har Klas varit en av de ledande i Swimrun och till och med varit rankad etta i världen 2016 i Ö till Ö world series. 

  I höstas blev det även klart att Klas kommer att vara ambassadör för Ironman Kalmar 2018, i samband med att han ska göra sin triathlon/Ironman-debut. 

  Klas träffade Jonas Bohr, en av grundarna till Cellexir, på träningsläger i Thailand och sedan dess har de haft kontakt med cykeltips och kosttillskott. Det var även då han testade Cellexir för första gången. 
   
  ”Att man får i sig viktiga näringsämnen i en tablett. Jag har bättre fokus, och återhämtningen i kroppen känns extremt bra.  Om du funderar på att testa Cellexir så testa i en månad, du kommer aldrig att ångra dig!
  Investera i din kropp!”

   

   
   

  Amir Nazari

  Amir arbetar med att attrahera och rekrytera nyanlända ingenjörer. I hans arbete är det också viktigt att coacha.

  Mycket av Amirs passion för arbetet kommer från den kraft han hämtar ur idrotten och det finns också  tydliga paralleller. På fritiden coachar Amir ett cykel-lag, och coachningen i arbetet kommer nog därifrån. Amir anser att det handlar om att få människor att bli sitt bästa jag. Att inspirera till att vara ambitiös, göra sitt bästa och hålla ut.

  När Amir var ung  blev han träffad av granatsplitter i benet som har plågat honom länge. Efter operationen i benet fick han ta ett långt träningsuppehåll men så småningom blev han ordinerad att cykla på motionscykel, som rehab. Det var då han fastnade för cykling.

  Amir har kört Vätternrundan 13 gånger och ambitionsnivån har faktiskt höjts i takt med åldern. Han blir fortfarande bättre tack vare rätt träning, kost och kosttillskott. Amir har använt Cellexir i flera månader och säger såhär om produkten: 
   
  ”Jag känner mig starkare, orkar träna mycket mer och hårdare. Samtidigt som jag känner mig piggare än någonsin.

                                                                                                         
   

  Robert Grünau

  Robert älskar all typ av träning och har alltid haft en förkärlek till actionsport men har på senare fastnat för cykling.

  För snart tre år sedan fick han en diagnos av en ovanlig blodsjukdom, Polycytemia vera (PCV). Till den sjukdomen finns inget botemedel men symptomen kan behandlas och de flesta patienter med PCV kan leva ett relativt normalt liv. Tyvärr är trötthet och orkeslöshet en vanligt sideffekt bland PCV-patienter. Robert upplever att han genom träning och rörelse kan minska symptomen av min sjukdom.

  Robert träffade Jonas, en grundarna till Cellexir, genom affärer och när Jonas berättade om sitt projekt Cellexir blev han väldigt nyfiken. Robert använder normalt sett inte kosttillskott men just Cellexirs idé om energi på cellnivå tilltalade honom och väckte hans nyfikenhet.

  "Jag tror inte att Cellexir kommer göra mig frisk. Personligen har jag inte någon ambition av att bli en framstående idrottare på ålderns höst men jag känner att jag får väldigt mycket mera energi och faktiskt orkar idrotta så mycket jag vill tack vare Cellexir. För mig som älskar idrott och rörelse är det en enorm vinst att jag dessutom känner mig kvickare i tanke det ser jag som en bonus."

  Elinor Lilja Cellexir

  Elinor Lilja

  Vi är glada att hälsa Elinor Lilja välkommen som ambassadör. Elinor är en tjej med stort hjärta för hälsa och kostfrågor. Hon jobbar inom vården och utbildade sig till kostrådgivare 2007 motiverad att hjälpa människor att hålla sig friska från sjukdomar hon ofta såg i sitt arbete som undersköterska. Elinor är en hälsoinspiratör och bloggar frekvent om medveten hälsa och jobbar också ideellt för Kostfonden i sin strävan att sprida budskapet om en bättre folkhälsa. På sin fritid har hon de senaste åren blivit en passionerad landsvägscyklist och satsar nu hårt på Vätternrundan 2019 och vill optimera sig själv med sin livsstil. Något hon försöker göra med rätt kost, träning, sömn och vissa tillskott.

   

  ”Nu har jag använt Cellexir i några veckor och har redan börjat märka skillnad! Jag vet att många sagt det redan men redan nu känner jag en helt annan uthållighet i musklerna när jag cyklar! Förr har jag snabbt blivit trött i benen och även fått mycket mjölksyra. Nu kan jag trampa på mycket längre utan trampuppehåll och på så sätt även blivit något snabbare i cyklingen! Backar har också blivit något lättare eftersom jag upplever bättre uthållighet och styrka! Jag kan även tycka att jag börjat bli något piggare än tidigare. Och med familj, heltidsarbete och en rik fritid så vill jag verkligen optimera min kropp och bli piggare! Det ska bli sjukt intressant och se vad Cellexir kommer att bidra med under ett längre perspektiv! Jag har bara positiva upplevelser av Cellexir!"
   
  Anna Hammar

  Anna Hammar

  Anna var framgångsrik simmerska i sin ungdom och hittade tillbaka till sin idrott 20 år senare. Idag idrottar hon 5-6 gånger per vecka och tävlar i simning för veteraner, kallat masterssimning, där hon de senaste åren varit framgångsrik och slagit flertalet Världsrekord och Europarekord. Hon tränar gärna, men tycker också det är viktigt att hitta en balans och kunna njuta av livet! Hon ser idrottandet som en bra avkoppling från arbetet som Kommunikationsansvarig, och tycker gillar utmaningen att även efter 50 kunna bli snabbare och prestera bättre.

   

  ”Jag älskar att träna och att sätta upp mål. Att få vara pigg, stark och må bra är också en stor motivationsfaktor. Jag tilltalades av enkelheten med Cellexir, där jag genom ett enda kosttillskott kan få i mig de naturliga näringsämnen som behövs för att min kropp ska må bra och kunna prestera på topp. Jag upplever att jag är piggare och återhämtar mig snabbare efter tuffa träningspass när jag äter Cellexir."