Ambassadörer

Det är i dagsläget många som använder sig av Cellexir med bra resultat. Det kan vara personer som tävlar i sin sport på elitnivå eller enbart för sin egen skull. På den här sidan kan du se några av dem som använt Cellexir och vad deras erfarenheter av kosttillskottet är.

 


Lena Andersson

Lena Andersson jobbar som förundersökningsledare i Kustbevakningen och har under hela sitt liv tränat eller varit mer eller mindre aktiv inom olika träningsformer. 

För några år sedan kom Lena i kontakt med landsvägscykling som nu upptar mycket av hennes fritid. Det som Lena gillar med cykling är att man får se och upptäcka nya vägar och miljöer. Att man kan välja att cykla tillsammans med andra gör det till en väldigt social aktivitet och gemenskap med likasinnade.

"Jag är en glad amatör som mår bäst när träningen fungerar. Kosten är viktig för att orka träna och jag har länge letat efter ett kosttillskott  som innehåller fler viktiga ämnen för att slippa ta fler tabletter.  Det har jag nu hittat i Cellexir som gör mig piggare och gör att jag orkar ta i det lilla extra vid träning. Jag kan varmt rekommendera denna multitablett för den som önskar mer energi och fokus."


 

Richard Gustafsson

Till vardags arbetar Richard som regionchef på ett stort konsultföretag och driver verksamhet på flera orter. Efter att självläkt från metabol ohälsa och utmattning så har Richard utbildat sig till kost- och hälsocoach och startat Uppdrag hälsa där han jobbar med kostrådgivning, hälsotester och utbildning.

Träning har alltid varit en viktig del av Richards liv, där han bl.a. arbetat som BodyPump- och Spinningsinstruktör på flera gym. Men sedan ett drygt år har han pausat detta och fokuserar nu på egen träning, där powerwalk med viktväst är i fokus. Att få ge sig ut på en timmes tuff stavgång tränar såväl kondition som styrka och bål, samt är ett utmärkt sätt att återhämta sig från en vardag full med aktiviteter. Richard kom i kontakt med Cellexir efter att ha lyssnat på Anna Sparres podd med Dr. Marcus Gitterle´s.

"Jag insåg snabbt efter jag börjat med Cellexir att jag vaknade pigg och utvilad ganska tidigt på morgon. Efter ca 7.5 timmer sömn vaknar jag innan klockan ringer, pigg och utvilad, och redo att gå upp. Det är en härlig känsla av nyvunnen energi. Att jag dessutom känner större fokus och mer energi i vardagen hjälper mig mycket i såväl mitt arbete som träning."

Besök gärna: Uppdrag hälsa

 

Klas Wiréhn

Klas Wiréhn härstammar från småländska skogarna och idrott har alltid varit en stor del i hans liv, då han har simmat på elitnivå. I dagsläget driver han en reklambyrå och är även konstnär. 

Klas har även sysslat på med sportskytte och varit riksrankad etta i Sverige. Sedan några år tillbaka har Klas varit en av de ledande i Swimrun och till och med varit rankad etta i världen 2016 i Ö till Ö world series. 

I höstas blev det även klart att Klas kommer att vara ambassadör för Ironman Kalmar 2018, i samband med att han ska göra sin triathlon/Ironman-debut. 

Klas träffade Jonas Bohr, en av grundarna till Cellexir, på träningsläger i Thailand och sedan dess har de haft kontakt med cykeltips och kosttillskott. Det var även då han testade Cellexir för första gången. 
 
”Att man får i sig viktiga näringsämnen i en tablett. Jag har bättre fokus, och återhämtningen i kroppen känns extremt bra.  Om du funderar på att testa Cellexir så testa i en månad, du kommer aldrig att ångra dig!
Investera i din kropp!”

 
 

Amir Nazari

Amir arbetar med att attrahera och rekrytera nyanlända ingenjörer. I hans arbete är det också viktigt att coacha.

Mycket av Amirs passion för arbetet kommer från den kraft han hämtar ur idrotten och det finns också  tydliga paralleller. På fritiden coachar Amir ett cykel-lag, och coachningen i arbetet kommer nog därifrån. Amir anser att det handlar om att få människor att bli sitt bästa jag. Att inspirera till att vara ambitiös, göra sitt bästa och hålla ut.

När Amir var ung  blev han träffad av granatsplitter i benet som har plågat honom länge. Efter operationen i benet fick han ta ett långt träningsuppehåll men så småningom blev han ordinerad att cykla på motionscykel, som rehab. Det var då han fastnade för cykling.

Amir har kört Vätternrundan 13 gånger och ambitionsnivån har faktiskt höjts i takt med åldern. Han blir fortfarande bättre tack vare rätt träning, kost och kosttillskott. Amir har använt Cellexir i flera månader och säger såhär om produkten: 
 
”Jag känner mig starkare, orkar träna mycket mer och hårdare. Samtidigt som jag känner mig piggare än någonsin.
 
 

Robert Grünau

Robert älskar all typ av träning och har alltid haft en förkärlek till actionsport men har på senare fastnat för cykling.

För snart tre år sedan fick han en diagnos av en ovanlig blodsjukdom, Polycytemia vera (PCV). Till den sjukdomen finns inget botemedel men symptomen kan behandlas och de flesta patienter med PCV kan leva ett relativt normalt liv. Tyvärr är trötthet och orkeslöshet en vanligt sideffekt bland PCV-patienter. Robert upplever att han genom träning och rörelse kan minska symptomen av min sjukdom.

Robert träffade Jonas, en grundarna till Cellexir, genom affärer och när Jonas berättade om sitt projekt Cellexir blev han väldigt nyfiken. Robert använder normalt sett inte kosttillskott men just Cellexirs idé om energi på cellnivå tilltalade honom och väckte hans nyfikenhet.

"Jag tror inte att Cellexir kommer göra mig frisk. Personligen har jag inte någon ambition av att bli en framstående idrottare på ålderns höst men jag känner att jag får väldigt mycket mera energi och faktiskt orkar idrotta så mycket jag vill tack vare Cellexir. För mig som älskar idrott och rörelse är det en enorm vinst att jag dessutom känner mig kvickare i tanke det ser jag som en bonus."