Hem / Ambassadörer

På den här sidan kan du se några av våra ambassadörer som använder Cellexir One och/eller Cellexir Endurance och vad dom säger om produkterna :) Följa gärna dem på Instagram! 

Malin Ewerlöf

Vi är så glada att ha Malin Ewerlöf med oss som ambassadör! Malin har under sin idrottskarriär erövrat hela 24 SM-guld och ett EM silver på 800 m 1998. Nu mera så jobbar hon som Personlig tränare i löpning för privatpersoner och företag och tränar själv för att hon älskar att träna, träningen är given för att hon ska må bra. Tävlingsmänniskan försvinner nog dock aldrig så hon brukar dra på sig nummerlappen och köra ca 2 lopp per år!

Utöver löpningen gillar Malin alla möjliga sporter: tennis, golf, längdskidåkning, simning, cykling, samt matlagning Malin jobbar idag som personlig träning i löpning för privatpersoner och företag, föreläsningar, tränings- och tävlingsresor för motionärer, har också podden Ewerlöf & Månström tillsammans med Petra Månström.

Såhär säger Malin om Cellexir Endurance:
Jag har alltid varit lite försiktig med vad jag stoppat i mig gällande återhämtningsprodukter, sportdrycker mm när jag tränat och tävlat. Det kommer från min bakgrund som elitidrottare där man alltid måste vara helt säker på vad man stoppar i sig så det inte finns någon olaglig substans i produkten. Det funkade bra att mestadels bara dricka vatten när jag tävlade i medeldistanslöpning men på senare år under framförallt långpass och långlopp där det krävs mer fokus och styrka under en längre tid så har jag tyvärr många gånger känt att krafterna tagit slut för tidigt. Att jag numera dricker Endurance under mina längre och hårdare pass har gjort stor skillnad i min känsla i att bibehålla kraft och mental skärpa under en längre tid.

Att innehållet dessutom är noga sammansatt och testat gör också att jag kan stå för Endurance på alla sätt och vis.

Testa du med! Den funkar verkligen - Malin Ewerlöf


Petra Månström

Petra tog sina första löpsteg 2009, som 33 årig, hon jobbade då på Svenska Dagbladet och skulle göra ett projekt. Hon skulle börja springa och delta i Stockholm Maraton året därpå och blogga om det. Sedan dess har hon varit fast i löpningen och driver nu eget företag där hon poddar, bloggar och jobbar som influencer, hon håller även inspirationsföreläsningar om löpning, coachar andra i löpning samt driver ytterligare en podd tillsammans med Malin Ewerlöf. 

Så här säger Petra om Cellexir Endurance
Jag har hittills druckit Cellexir Endurance inför längre pass eller tuffare intervaller. Det är ett bra sätt att dels få i sig saker som hjälper mig att prestera bra och dessutom blir det mentalt en liten ritual som ser till att huvudet hamnar i rätt ”mode”. Märker en tydlig effekt av produkten och kan varmt rekommendera den till andra.

Här hittar du Petra
Instagram 
Hemsida 
Maratonpodden
Ewerlöf&Månström


Jonas Colting

Jonas Colting fd professionell uthållighetsidrottare med VM medaljer i Triathlon och bl.a 2 segrar i Ultraman World Championships på Hawaii. Jonas är också en av landets främsta hälsoinspiratörer, författare till flera böcker samt driver podden Coltings Nakna Sanning samt föreläser om träning, kost och hälsa. Jonas har också gjort flera uppmärksammade långsimningar som Göteborg - Stockholm simmat runt Gotland och Phuket.

Här hittar du Jonas 
Instagram
Hemsida 
Poddcast: coltingsnaknasanning 

Så här säger Jonas om Cellexir
Jag har tränat hårt i hela mitt liv och har haft stora idrottsliga framgångar som triathlonproffs. Efter flera år utan egentliga tävlingsmål bestämde jag mig förra året för att tävla igen och jag blev positivt överraskad över att jag som 45-åring låg så nära min tidigare kapacitet! Naturligtvis kan jag tacka min livsstil med kosthållning, träning och återhämtning för det, men jag är övertygad att Cellexir One också har spelat en avgörande roll. När jag var triathlonproffs så gjorde jag inte mycket annat än att träna. Nu driver jag ett företag, föreläser och coachar samt har en liten son och en sambo. Så belastningen och livsstressen är onekligen större nu. Men trots det så känner jag mig i princip lika stark som för 20 år sedan. Tveklöst hjälper det att få ett dagligt kosttillskott som är skräddarsytt för att främja cellernas funktion och motverka åldrandets negativa effekter! Cellexir One bidrar definitivt till min dagliga återhämtning. Mitt mål är att vara högpresterande i minst 10 år till!


Ingmarie Nilsson

Ingmarie Nilsson är f.d elitlöpare med segrar i bl.a Stockholm Marathon, tjejmilen, finnkampen, 30 individuella SM-medaljer samt topp-placeringar i flera stora internationella marathon, en 17:e plats på VM i marathon. Hon har även varit med i flera världs- och Europacuper i både terräng och landsvägslöpning. Efter att ha testat swimrun första gången för drygt 3 år sedan var hon fast, att kunna utvecklas och lära sig nytt även efter 50 tycker hon är jättecoolt och hennes mål är att upptäckar- och nyfikenheten lusten aldrig avtar så länge hon lever.

Här hittar du Ingmarie
Instagram
Blogg 

Så här säger Ingmarie om Cellexir
Redan efter ett par veckor började jag märka att min återhämtning var markant förbättrad. Visst blir jag fortfarande trött när jag tränar hårt, det är ju liksom meningen, men tröttheten efteråt som jag tidigare kunde känna av i flera dagar efter hårda pass är numera borta redan dagen efter. Jag upplever även en bättre "skärpa" i huvudet på så vis att jag har enklare att fokusera och "tagga till". Jag har hållit på med löpning på alla nivåer i snart 35 år, och det blir såklart ganska självklart att tiderna blir sämre, men passionen och framförallt känslan av flyt och kraft finns fortfarande kvar. Tycker faktiskt det är jättehäftigt att ha kunnat fortsätta motivera mig trots många motgångar och skador. Nu tror jag inte att en grej kan fixa allt, man måste se till helheten i sitt liv, men helt klart hjälper Cellexir One mig till att vara ännu piggare!

 

Klas Wiréhn

Klas Wiréhn härstammar från småländska skogarna och idrott har alltid varit en stor del i hans liv, då han har simmat på elitnivå. I dagsläget driver han en reklambyrå och är även konstnär. Klas har även sysslat med sportskytte och varit riksrankad etta i Sverige. Sedan några år tillbaka har Klas varit en av de ledande i Swimrun och till och med varit rankad etta i världen 2016 i Ö till Ö world series. Klas träffade Jonas Bohr, en av grundarna till Cellexir, på träningsläger i Thailand och sedan dess har de haft kontakt med cykeltips och kosttillskott. Det var även då han testade Cellexir One för första gången.

Här hittar du Klas
Instagram 

Så här säger Klas om Cellexir
Att man får i sig viktiga näringsämnen i ett och samma tillskott. Jag har bättre fokus, och återhämtningen i kroppen känns extremt bra. Om du funderar på att testa Cellexir One så testa i en månad, du kommer aldrig att ångra dig! Investera i din kropp!

  

Carina Raak Olsson

Genom ett intressant föredrag om "det gröna apoteket" i mitten av 90-talet kom Carina att bli intresserad av svenska läkeörter och komplementärmedicin. Hon är utbildad läkeörtsterapeut samt utbildad spa- och massageterapeut. För närvarande är dessa områden mest för eget intresse men hon tänker att hon ska blir mer aktiv inom båda dessa områden den dag hon går i pension, som en sorts pensionsförsäkring för att hålla igång kropp och själ.

Så här säger Carina om Cellexir One 
Det lät ju nästan för bra för att vara sant att en enda kapsel kunde innehålla merparten av de näringsämnen som jag redan åt och kände till. Dessutom innehöll Cellexir ytterligare några näringsämnen som jag inte kände till sedan tidigare och som verkade mycket intressanta. Jag har nu ätit Cellexir One i cirka två år och upplever att min energi och livslust har ökat väsentligen. Min kropp återhämtar sig snabbare efter ansträngning och jag känner mig oftare lycklig.Ann-Sofie Smedlund

Motion i olika former har alltid varit en självklar del av mitt liv och jag har jobbat i 20 år som instruktör på gym. Löpningen är det som ligger mig allra varmast om hjärtat, den allra enklaste och lättast tillgängliga träningsformen. För 5 år sedan köpte jag en landsvägscykel och halkade in på triathlon. Ann-Sofie säger att hon  kör mycket på känsla och försöker lyssna på kroppen, hon tvekar inte att slänga in en extra vilodag eller två om kroppen känns sliten. Läs mer om Ann-Sofie här

Så här säger Ann-Sofie om Cellexir One
Det är en förmån att få bli äldre, men åldras i förtid vill jag inte. Med hjälp av träning, bra kost och tillskott av vissa näringsämnen försöker jag behålla en stark, frisk och glad kropp. Kosttillskottet för dina celler, Cellexir one, är en självklar ingrediens i min vardag. Oftast öppnar jag kapseln och blandar pulvret i min dagliga smoothie. 

Här hittar du Ann-Sofie
Instagram


 


Andreas Tjärnberg

Andreas Tjärnberg är brandman, räddningsdykare och grundare av Ultimate OCR. Han har tränat i hela sitt liv och har flera olika sporter på pappret men sysslar nu främst med OCR löpning. Han tränar ca 4-6 gånger i veckan och säger att det mest utmanade är att få ihop livspusslet, träning, familj, arbete, fritid och att arrangera lopp kräver nästan 25 timmar per dygn. Hans jobb som brandman kräver definitivt en vältränad kropp och han håller sig fortfarande kvar på testnivån för nyanställning och planen är att göra det fram till pension. Vilket han inte ser som omöjligt! Läs mer om Andreas här. 

Här hittar du Andreas
Instagram 
Blogg

Karl Johan Danielsson

Karl Johan har den fjärde snabbaste tiden en Svensk någonsin gjort på en hel Ironman-distans. Han må ha ett jäkla pannben för med reumatism i bagaget gör det definitivt tuffare för honom, många dagar per år smärtar varje steg han tar. KJ fick diagnosen reumatism 2014 men hans problem började långt innan dess. Han säger att han trodde i många år att hans smärtor var träningsrelaterade och att äntligen få en diagnos var stärkande på något konstigt sätt. I dagsläget är det bra kost, träning och ett starkt huvud som tar honom framåt för symtomfria perioder finns inte på kartan. Tillsammans med sin fru driver KJ ett team för age group triathleter, se mer på deras hemsida. 

Här hittar du Karl Johan
Instagram 
Hemsida 


Patric Engström

Patric Engström är en 45 årig uthållighetsidrottare med passion för triathlon och löpning. Han har tränat och tävlat sedan 10 års ålder och tävlingslusten är fortsatt stark. Fd polis, nu anläggningschef på en idrottsanläggning samt egenföretagare som brinner för att hjälpa andra uthållighetsidrottare med träningsupplägg som coach. Patric är en mycket snabb Age-group triathlet med ett personbästa på milen på 32 minuter och en 3e plats på Ironman Bolton samt finish på Ironman Hawaii 2016 som främsta merit.

Så här säger Patric om Cellexir One 
I min jakt på fortsatt fysisk utveckling kom jag i kontakt med Cellexir och jag kan efter en tids användande konstatera att jag är väldigt nöjd att jag valde att testa. Jag kunde ganska omgående se en markant förbättring på min återhämtningsförmåga, jag orkade mer, både under- och efter passet. Jag kunde tidigare än förut gå på nästa utmanande och ansträngande pass vilket har lett till en förbättrad fysisk kapacitet. Att mina sjukdagar under vintern varit få är en bieffekt jag också kan tacka Cellexir One för.

Här hittar du Patric 
Instagram
Blogg 

 


Jens Jexmark

Jens håller i dagsläget på med både crossfit och OCR-löpning. Han är också OCR-instruktör (OCR= Obstacle Course Racing) på Toughest LAB i Malmö. Att Jens kör så mycket konditionsträning som han gör idag hade hans läkare inte kunnat föreställa sig när han var liten, han föddes med ett hjärtfel som gav en förträngning i hjärtklaffen och minskade syresättningen till blodet ner till 70% mot en frisk person. Läs mer om Jens här. 

Så här säger Jens om Cellexir One 
Den största skillnaden jag märkt av är återhämtningsfasen. Jag har energi för längre pass och tillsammans med rätt kost och vila så känner jag mig "fit for fight" nästa dag och träningspass. 

Här hittar du Jens
Instagram