Ambassadörer

Daniel Pintaric

image
Vi välkomnar Daniel som även driver bloggen Lärarhälsocoachen som vår nya ambassadör!

Först en kort presentation och bakgrunden till hur jag kom i kontakt med Cellexir:

Jag heter Daniel Pintaric och bor i Partille utanför Göteborg. Är en före detta fotbollsspelare som länge ansåg att de som sprang mer än en mil hade en skruv lös men som sedan blev ultralöpare. Försäsongerna med ÖIS innebar en hel del löpning vilket satte sina spår i mig. Fruktansvärt utan boll.

När fotbollskarriären tog slut blev träningen lidande. Det var svårt att få till något som höll över en längre tid och jag insåg att jag behövde ett mål med min träning.

Göteborgsvarvet 2011 blev startskottet till ett helt nytt liv. Jag började läsa och lyssna mer och mer på allt som hade med hälsa att göra vilket ledde till att jag bland annat ändrade om min kost och började fasta. Träning på daglig basis blev en självklarhet och en ny och bättre version av mig själv började ta form som i sin tur gjorde att jag började springa längre och längre.

Idag är jag lärare i idrott och So med ett oerhört stort hälsointresse. Det jag ser omkring mig bland både barn och vuxna är ett stort förändringsbehov i beteendet.

Sömn, kost, rörelse, stress och skärmtid påverkar oss oerhört mycket både fysiskt och psykiskt och jag jobbar aktivt med att försöka få fler att hitta nycklarna till ett sundare liv.

När jag först hörde talas om Cellexir var jag fortfarande skeptisk till all form av kosttillskott men ju mer jag lärde mig, desto mer nyfiken blev jag. Jag lyssnade på en av grundarna, Jonas Bohr (som alldeles nyligen satte ett världsrekord på cykel) och läste givetvis boken Growing young av Marcus Gitterle. Min bokrecension nedan:

http://lararhalsocoachen.blogspot.com/2019/09/growing-young-av-marcus-l-gitterle.html

Klokare såg jag logiken i resonemanget kring varför det skulle vara lämpligt att prova Cellexir. Där det vanliga levernet som vanligt är grunden till all hälsa men där Cellexir skulle kunna vara en extra ingrediens för att att nå en nivå till. Och ju mer jag lär mig om våra mitokondrier (cellernas ”kärnkraftverk”) desto mer intresserad blir jag av att ge dem största möjlighet att fungera till sin fullaste potential.

Ödets nyck ordnade sedan den perfekta timingen då jag under min Walkfeelingutbildning träffade på Raine Gustafsson som tillsammans med Jonas Bohr och Marcus Gitterle är grundare och huvudägare i Cellexir. Jag tog givetvis tillfället i akt och bombarderade stackars Raine med frågor och fick ännu mer att reflektera över.

Lyssna/läs – Reflektera – Prova – Utvärdera.

Nu var jag mer eller mindre teoretiskt övertygad så då var det bara att ta nästa steg. Prova!

Jag köpte en årskonsumtion som jag älskvärt delade med mig av till min hustru med tanken att två som provar är bättre än en. Därmed provade vi båda två på i ett halvår och utvärderingen ledde till att vi gjorde likadant året därpå.

Cellexir hade kommit för att stanna.

Som jag skrivit tidigare. Jag är girig med min hälsa och om vi inte är beredda att investera i den så undrar jag vad som kan vara viktigare?

KÖP CELLEXIR ONE

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå