Hem / Ambassadörer

Ambassadörer

Malin Ewerlöf

Malin Ewerlöf
Vi är så glada att ha Malin Ewerlöf med oss som ambassadör! Malin har under sin idrottskarriär erövrat hela 24 SM-guld och ett EM silver på 800 m 1998. Nu mera så jobbar hon som Personlig tränare i löpning för privatpersoner och företag och tränar själv för att hon älskar att träna, träningen är given för att hon ska må bra. Tävlingsmänniskan försvinner nog dock aldrig så hon brukar dra på sig nummerlappen och köra ca 2 lopp per år!

Petra Månström

Petra Månström
Petra tog sina första löpsteg 2009, som 33 årig, hon jobbade då på Svenska Dagbladet och skulle göra ett projekt. Hon skulle börja springa och delta i Stockholm Maraton året därpå och blogga om det. Sedan dess har hon varit fast i löpningen och driver nu eget företag där hon poddar, bloggar och jobbar som influencer, hon håller även inspirationsföreläsningar om löpning, coachar andra i löpning samt driver ytterligare en podd tillsammans med Malin Ewerlöf.

Jonas Colting

Jonas Colting
Jonas Colting fd professionell uthållighetsidrottare med VM medaljer i Triathlon och bl.a 2 segrar i Ultraman World Championships på Hawaii. Jonas är också en av landets främsta hälsoinspiratörer, författare till flera böcker samt driver podden Coltings Nakna Sanning samt föreläser om träning, kost och hälsa. Jonas har också gjort flera uppmärksammade långsimningar som Göteborg - Stockholm simmat runt Gotland och Phuket.
x
x