Hem / Ambassadörer

Ambassadörer

Filter by tag:

Patrik Nilsson

Patrik Nilsson

Patrik Nilsson är an av världens allra främsta triatleter och har hela 5 Ironmansegrar. Han började sin triatlonsatsning 2010 efter mycket löpning och simning innan. Patrik bor i Danmark sedan 5 år med flickvän och deras son Matteo 3 år. Patrik brinner för att finna sin optimala kapacitet och drivs av motivationen att ”det perfekta loppet”.

Tobias Ludvigsson

Tobias Ludvigsson
Vi är väldigt glada över att ha Tobias Ludvigsson Sveriges ende cykelproffs på World Tour som ambassadör. Tobias 29 år kör som proffs sedan 9 år och har precis skrivit på ett nytt 2 års kontrakt med det franska laget Groupama – FDJ

Malin Ewerlöf

Malin Ewerlöf
Vi är så glada att ha Malin Ewerlöf med oss som ambassadör! Malin har under sin idrottskarriär erövrat hela 24 SM-guld och ett EM silver på 800 m 1998. Nu mera så jobbar hon som Personlig tränare i löpning för privatpersoner och företag och tränar själv för att hon älskar att träna, träningen är given för att hon ska må bra. Tävlingsmänniskan försvinner nog dock aldrig så hon brukar dra på sig nummerlappen och köra ca 2 lopp per år!
x

x