Blogg

Månadens Cellexir användare – Stina Frisk

image

Stina Frisk är månadens Cellexir för februari månad! Stina är en av dom som blev drabbad av utmattning men tog sig tillbaka igen med träning, familj och började sedan äta Cellexir och har upplevt flera positiva effekter! Läs mer om Stina nedanför bilden

Stina, vem är du? 🙂

Jag heter Stina och bor med min familj bestående av sambo Björn och våra 4 ungdomar Maja, Markus, Natalie och Evelin samt vår lilla hund Jack på Ingarö i Stockholms skärgård. Jag jobbar som konsult inom ekonomi och HR. På fritiden ser jag till att vara ute i naturen och träna och röra på mig så mycket som det går. Varvar utomhusträning med favoritpasset Soma Move och YinYoga inomhus. Hälsa och motion har alltid legat mig varmt om hjärtat då jag vuxit upp i en aktiv och idrottsintresserad familj.

Hur upplever du Cellexir One?

Efter att livet bjudit på fler tuffa händelser så drabbades jag till slut av utmattning. Har tagit mig tillbaka med hjälp av min fina familj och vänner men inte minst med hjälp av träningen. För ca ett år sedan började äta Cellexir och jag känner en enorm skillnad både i kroppen som orkar prestera mer både i vardagen och i träningen samt även i knoppen som är mer fokuserad och inte lika hjärntrött längre.

Vad är dina 3 personliga bästa hälsotips?

  • Hitta en träningsform och livsstil som passar dina förutsättningar och som gör dig glad – lägg en lagom hög ribba! Ät bra mat! Ta Cellexir! Umgås med de du tycker om!
  • Var alltid tacksam och nöjd med den träning som blir av, den träning som inte blev av kan du inte göra något åt.
  • Dagar du kan – hoppa i träningskläderna direkt på morgonen så blir det där passet gjort någon gång under dagen!

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå