Hem / Varför Cellexir One

I våra kroppar är det cellernas mitokondrier som producerar vår energi. När vi blir äldre minskar våra mitokondrier i antal och blir mindre effektiva vilket minskar energin och påskyndar vårt åldrande. Forskning visar dock att denna försämring kan fördröjas rejält eller till och men reversers med hjälp av träning, kost och tillskott av vissa näringsämnen. Cellexir One innehåller ämnen som fokuserar på dina celler och mitokondrier. Produkten passar dig som vill öka din energi, få bättre återhämtning efter träning eller en stressig vardag och vill känna dig mer alert och skärpt i tanken.


Framtaget tillsammans med Dr Marcus Gitterle

Cellexir One är ett kosttillskott för dina celler och mitokondrier som är utvecklat i samarbete med Dr. Marcus Gitterle, en specialistläkare inom cellvård på ett topp 50 rankat sjukhus Texas USA. Han har även skrivit boken Growing Young som handlar om åldrandeprocessen i kroppen, vad det beror på och hur man kan bromsa och i vissa fall även reversera dem. 

Hur upplever våra kunder Cellexir One?

Januari 2020 genomförde vi en kundundersökning på Cellexir One. Vi skickade ut ett sms till ca 700 kunder som använt Cellexir One i minst 5 månader och fick svar av hela 60% (412 personer). Undersökningen innehöll två frågor.

1. Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Cellexir till en vän eller kollega? 
2. Markera nedan ett eller flera alternativ som står till grund för ovanstående värdering.

På frågan om du vill rekommendera Cellexir till en vän på en skala 1-10 gav 29% högsta poäng (10) och hela 65% gav mellan 8-10 poäng. Återhämtning, energi och immunförsvar låg högt i toppen av anledningarna att rekommendera Cellexir One till en vän.


När märker jag effekt av Cellexir One?

Det är väldigt individuellt hur snabbt man märker effekt. Vissa av våra kunder säger sig märka tydlig skillnad på energinivå och/eller återhämtning efter träning eller hårt arbete redan efter några dagar för andra efter veckor eller ca månad och för vissa kan det ta lite längre tid. Vi är alla individer och kan reagera olika mycket och olika snabbt på ingredienserna i Cellexir One.

 

Hur länge ska jag äta Cellexir One?

Du kan äta Cellexir One så länge du vill och känner att du mår bra av det. Att tillgodose kroppen med bra näringsämnen är alltid en god idé. Våra grundare har tagit dessa ingredienser dagligen i fem års tid och har bättre allmänhälsa och prestationsnivå än någonsin tidigare.

Vilka ämnen innehåller Cellexir One?

Det måste verkligen sägas, att det här är ingen värld med namn som får det att vattnas i munnen. Men å andra sidan är det inte munnen som ska vattnas utan cellerna. Här följer en kort förklaring av de olika näringsämnena:

PQQ (Pyrroloqinolinquinon)
PQQ (kategoriseras som en form av B-vitamin), en relativt nyupptäck substans som finns naturligt i mycket små mänger i vissa livsmedel som; sojabönor, potatis, persilja, grönt te och grön paprika. Det finns även stora mängder PQQ i bröstmjölk. PQQ kan ej syntetiseras och måste tillföras kroppen. Läs mer i vårt blogginlägg om PQQ.

COENZYM Q10 (Ubiquinone)
CoQ10 produceras naturligt i kroppen men produktionen minskar med åren. Vid 40-års ålder har mängden CoQ10 i hjärtat sjunkit med mer än 30 procent. Vid 80-års ålder med nästan 60 procent. Brist på CoQ10 gör att mitokondrierna producerar 3 till 5 gånger så många fria radikaler och betydligt mindre energi i form av ATP. Läs mer i vårt blogginlägg om Q10.

ACETYL L CARNITINE
En viktig aminosyra som det forskats mest om och vars positiva egenskaper finns redovisade i otaliga studier. Ett av tillskotten det forskats mest om och som finns redovisade i otaliga studier. Läs mer i vårt blogginlägg om Acetyl l Carnitine

EKOLOGISK CURCUMIN
Är en bioaktiv substans som bekämpar inflammationer på molekylär nivå. Har kraftfulla antiinflamatoriska egenskaper och har starkt antioxidanta egenskaper som bekämpar inflammation på molekylär nivå och är den aktiva substansen i Gurkmeja. Vi använder oss av i Indien ekologiskt odlad råvara av högsta kvalitet. Läs mer i vårt blogginlägg om Curcumin

TRANS-RESVERATROL
Trans-Resveratrol är är den rena aktiva substansen och en av de mest potenta polyfenolerna som skyddar och motverkar symtom som är kopplade till åldrande och skador från fria radikaler. Läs mer i vårt blogginlägg Trans-resveratrol

BIOPERINE (fruktextrakt från svartpeppar)
Stark antioxidant som också hjälper bioupptaget av de andra ingredienserna.

 

Vill du veta mer om Cellexir One?

Cellexir har även medverkat i ett antal poddar, oftast har det varit Jonas Bohr, en av Cellexirs grundare som varit gäst men även Dr. Gitterle har medverkat i några avsnitt. Lyssna och inspireras! 

 

Podd: Runners World podden med gäst Jonas Bohr från Cellexir
Avsnitt 66: Jonas samtalar med Runners World gänget om träning upp i ålder hans stundande världsrekordförsök i cykel solo 20 mil samt om Cellexir.
Lyssna här

  

Podd: Hårdareträning
Avsnitt 58: Om hur träningen tar fart och blir en av de större delarna i livet, tävling på världsnivå med Jonas Bohr.
Lyssna här

  

Podd: Triathlonsnack
Avsnitt 27: Ett avsnitt om träning, i synnerhet cykling och nyckeln till grymma prestationer med Jonas Bohr.
Lyssna här

  

Podd: Prestationspodden
Avsnitt 104: Sveriges största podcast om stress. Prestationspodden är en podcast om prestation, stress och personlig utveckling. Jonas Bohr gästar och pratar om hur han skapar en hälsosam och hållbar livsstil med kost och träning.
Lyssna här

  

Podd: Klimakteriepodden med Åsa Melin
Bonusintervju med Jonas från Cellexir som avslutar alla avsnitt fram till den 27 januari 2019.
Lyssna här
Lyssna även på övriga podvsnitt här.

  

Podd: Maratonpodden med Petra Månström
Avsnitt 128: En bonusintervju om Cellexir med Jonas Bohr 15 min i slutet av avsnittet med Mustafa Mohammed.
Lyssna här

 

Podd: Hälsosnack med Lotta & Victoria
Avsnitt 102: Jonas Bohr är gäst och pratar om träning, anti-aging, Cellexir One och dess innehåll. 
Lyssna här

Avsnitt 108: Dr Marcus Gitterle är gäst och berättar om vetenskapen om att hålla sig ung längre och de 9 nycklarna mot åldrande.
Lyssna här 

Avsnitt 113: En svensk sammanfattning av avsnittet med Dr Marcus Gitterle.
Lyssna här

 

Podd: 4 Health med Anna Sparre 
Avsnitt 183: Ett informativt och innehållsrikt avsnitt med Dr Marcus Gitterle om hur du stoppar de 9 åldrandemekanismerna. Dr Gitterle har varit med att ta fram formulan för Cellexir One.
Lyssna här

Avsnitt 202: Ett fördjupningsavsnitt om mitokondrier och cellenergi med Dr Marcus Gitterle. 
Lyssna här 

Avsnitt 206: En svensk sammanfattning på 15 min om mitokondrier och Cellenergi.
Lyssna här

 

Podd: Coltings Nakna Sanning med Jonas Colting
Avsnitt 191: Ett avsnitt om träning och att kunna prestera högre upp i åldern. Avsnittet handlar också om att komma tillbaka från svåra skador samt berättelsen om hur Cellexir One kom till med Jonas Bohr.
Lyssna här

 

Podd: Fanny&Ila med Fanny Lindqvist och Cecilia Lassi
Avsnitt 35: Få mer energi ett specialavsnitt som går igenom alla ingredienser i Cellexir plus en intervju med Jonas Bohr.
Lyssna här

 

Podd: Bättre med åren med Stefan Wendt
Avsnitt 25: En inspirerande intervju om en sund livsstil träning och hälsa och att det aldrig är försent med Jonas Bohr.
Lyssna här