Blogg

Kim upplever bättre återhämtning och mental skärpa

image

Kim kör trialthon och tränar hårt inför sitt mål Ironman Köpenhamn i sommar,  som hårt tränande så vet han att det är viktigt att äta hälsosamt och se till att det man gör är roligt. Han upplever att Cellexir One hjälper honom på traven!

 

Kim, vem är du? 🙂

Jag heter Kim och bor med min sambo Catrin på Kvarnholmen i Stockholm. Jag jobbar som projektledare på Discovery Networks Sweden. Egentligen all annan tid förutom när jag jobbar så är det träning som står på schemat. Ironman Köpenhamn i sommar är det stora målet. Kost och träning är något som jag tycker är väldigt kul och matlagning har blivit en hobby vilket min sambo uppskattar.

Hur upplever du Cellexir One?

Återhämtningen och den mentala skärpan upplever jag som de starkaste delarna. Skulle jag inte kunna återhämta mig så pass bra som jag gör så hade jag inte kunnat träna på den nivån jag vill och hade jag inte upplevt den mentala aspekten så skulle jag inte kunnat vara en bra arbetskamrat. Är man inte proffs med allt vad det innebär så får jag se till att lösa det på bästa sätt och det är där som Cellexir hjälper mig.

Vad är dina 3 personliga bästa hälsotips?

  • Ät ren och fräsch mat, skippa sockret och ät bra fetter.
  • Planera träningen, dag för dag, vecka för vecka. Kontinuitet är nyckeln.
  • Du måste känna att träningen ger dig något. Är träningen mer ett måste så är det nog inte det du ska pyssla med. (tränings)Livet är för kort för att göra saker du inte tycker är kul.

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå