Ambassadörer

Tobias Ludvigsson

image

Vi är väldigt glada över att ha Tobias Ludvigsson Sveriges ende cykelproffs på World Tour som ambassadör. Tobias 29 år kör som proffs sedan 9 år och har precis skrivit på ett nytt 2 års kontrakt med det franska laget Groupama – FDJ

Tobias kommer från Jönköping där han bor när han inte är ute i världen och tävlar vilket han ofta är med sitt lag. För några år sedan hade han hela 96 tävlingsdagar på ett år mest av alla i proffsklungan det året.

Tobias om sin bakgrund och intressen:

– Jag började cykla mountainbike faktiskt och utöver det spelade jag hockey för HV71 tills jag var 17 år.

Sen började jag cykel gymnasiet i Skara och då var jag även med och tränade lite med Skaras hockey klubb men sen rann det ut i sanden lite och full fokus på cykel

Vilket jag är glad över idag! 

Men är jag hemma i Jönköping så går jag mer än gärna och tittar på HV 71 när dom spelar hemma, fortfarande stor passion för Hockeyn. Och åker fortfarande en del skridskor på vintrarna hemma i Jönköping 

Såhär säger Tobias om Cellexir Endurance och Cellexir One:

– Jag lyssnar en del på Jonas Coltings podcast så det var på det spåret jag kom in där med Cellexir. Så jag tänkte att jag testar en laddning så får vi se hur jag upplever den.

Första gången jag testade den var en dag när jag skulle köra 8st 8 minuters intervaller på min tempo cykel, och det jag upplevde var att jag kände mig mycket piggare genom alla 8 intervaller och ett mer skärpt huvudet. 

Men absolut så tycker jag Att den fungerar minst lika bra under längre pass som korta. På träning hemma så kör jag nästan aldrig sportdryck så Cellexir Endurance känns magiskt bra för mig. Och håller mig pigg under mina distans pass !

Sen så kompletterar jag även med Cellexir One för börja morgonen på ett bra sätt. 

För när vi blir äldre så minskar ju antalet mitokondrier och där med blir energin mindre. Med denna tablett så känner jag mig piggare och jag återhämtar mig framför allt bättre. Sen så tycker jag att jag får bättre sömn. 

Ett bra kosttillskott helt enkelt ! 

Här följer du Tobias:

Instagram : https://www.instagram.com/tobiasludvigsson/?hl=sv

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå