Hem / Historien om Cellexir

Boken som kommer förändra livet

“Lyssna på den här ljudboken, den kommer förändra ditt liv", skrev Raine i ett meddelande till mig och skickade en länk till boken Growing Young, januari 2015. Jag var en ambitiös och ganska hårt tränande masterscyklist, 48 år vid tidpunkten.

Jag följde rådet och lyssnade på boken under ett par kyliga träningsrundor, fascinerad och intresserad av ämnet åldrandeprocesser. Vad de består av och hur vi kan försena och t.o.m reversera delar av dem genom vår livsstil. I sökandet att bli så bra som möjligt i cykling så hade jag lärt mig en hel del om kost och träning och råden i boken stämmer bra överens med det jag hittills hade lärt mig. Precis som bokens titel Growing Young så bestämde jag mig för att bli “yngre”, ni vet, man blir vad man tänker. Jag började inta tillskotten som rekommenderas i boken tillsammans med redan näringsrik kost och bra träning. Jag kände god effekt, återhämtade mig snabbare efter hård träning, hade bra energinivå och en känsla av skarpare och snabbare tankar.


Från idé till verklighet

Jag och Raine började skissa på en idé. Tänk om vi kunde få ihop några av de mest potenta tillskotten för våra kroppar och celler i ett och samma tillskott? Fungerar det så här bra för oss så kanske det är fler som är intresserad av att praktisera det här. Vi ville göra det enklare och billigare för oss själva och för andra att följa råden från boken. Vi tog kontakt med Dr Gitterle, författaren till boken i förhoppning om att han skulle gilla vår idé och han tyckte den var lysande. Dr Marcus Gitterle är en specialistläkare och klinikchef på ett topprankat sjukhus i USA och har hjälpt oss att ta fram formulan för Cellexir One, ett kosttillskott för våra celler bestående av naturliga näringsämnen som stödjer och förbättrar våra funktioner.


Tillväxt i företaget

Tillväxten har under det senaste året varit mycket stark med tusentals nöjda kunder och fantastiska recensioner som finns att läsa på hemsidan. Idag består vår kundbas av allt ifrån hårt satsande idrottare som värdesätter mer energi och en snabbare och bättre återhämtning till betydligt äldre och mognare åldersgrupp som vittnar om alltifrån ett piggare liv och skarpare tankebanor. Men vår allra största kundgrupp är idag alldeles vanliga hälsointresserade kvinnor och män.

2020 lanserade vi en ny produkt Cellexir Endurance, en produkt för konditionsidrottare en unik produkt som innehåller hela 15 ingredienser som verkar positivt på mental och fysisk prestation vid uthållighetsidrott. Idén till Cellexir Endurance kom fram genom att det saknades en samlingsprodukt av prestationshöjare på marknaden som riktar sig mot konditions- och uthållighetsidrott. Recensionerna och kundbetygen för Endurance har varit översvallande vad gäller prestanda men smaken har en lämnat lite att önska enligt vissa konsumenter så under våren 2022 kommer den nya uppdaterade formulan med en ”bättre” smak för Cellexir Endurance.


Har Jonas lyckats bli yngre? – Slog 3 världsrekord i cykling 2021

Jag har nu tagit tillskotten i Cellexir One på daglig basis i mer än 5 år. Silverfärgen på mitt hår är inte reverserad.. Men jag mår och presterar på min personliga toppnivå. Jag är friskare, starkare och återhämtar mig bättre och har med mycket träning lyckats utvecklats och blivit bättre i en av världens tuffaste konditionssporter långt efter 50. Så pass mycket bättre att jag i år lyckades slå 3 officiella världsrekord i cykling. Vill du läsa mer så klicka här www.jonasbohr.com. Galet att klara vid 55 års ålder! Ja, jag kan nu konstatera att Raine fick rätt, den där boken förändrade verkligen mitt liv. Kan Cellexir även förändra ditt liv? Ja om inte lika radikalt som för mig så är vår förhoppning ändå är att du kommer vara en av de alla som trivs med och känner goda effekter av Cellexirs produkter. Varmt välkommen att prova!

Jonas Bohr, en av Cellexirs grundare
Oktober 2021