Hem / Historien om Cellexir

Boken som kommer förändra livet

“Lyssna på den här ljudboken, den kommer förändra ditt liv", skrev Raine i ett meddelande till mig och skickade en länk till boken Growing Young, januari 2015. Jag var en ambitiös och ganska hårt tränande masterscyklist, 48 år vid tidpunkten.

Jag följde rådet och lyssnade på boken under ett par kyliga träningsrundor, fascinerad och intresserad av ämnet åldrandeprocesser. Vad de består av och hur vi kan försena och t.o.m reversera delar av dem genom vår livsstil. I sökandet att bli så bra som möjligt i cykling så hade jag lärt mig en hel del om kost och träning och råden i boken stämmer bra överens med det jag hittills hade lärt mig. Precis som bokens titel Growing Young så bestämde jag mig för att bli “yngre”, ni vet, man blir vad man tänker. Jag började inta tillskotten som rekommenderas i boken tillsammans med redan näringsrik kost och bra träning. Jag kände god effekt, återhämtade mig snabbare efter hård träning, hade bra energinivå och en känsla av skarpare och snabbare tankar.


Från idé till verklighet

Jag och Raine började skissa på en idé. Tänk om vi kunde få ihop några av de mest potenta tillskotten för våra kroppar och celler i ett och samma tillskott? Fungerar det så här bra för oss så kanske det är fler som är intresserad av att praktisera det här. Vi ville göra det enklare och billigare för oss själva och för andra att följa råden från boken. Vi tog kontakt med Dr Gitterle, författaren till boken i förhoppning om att han skulle gilla vår idé och han tyckte den var lysande. Dr Marcus Gitterle är en specialistläkare och klinikchef på ett topprankat sjukhus i USA och har hjälpt oss att ta fram formulan för Cellexir One, ett kosttillskott för våra celler bestående av naturliga näringsämnen som stödjer och förbättrar våra funktioner.


Tillväxt i företaget

Tillväxten har under det senaste året varit mycket stark med tusentals nöjda kunder och fantastiska recensioner som finns att läsa på hemsidan. Idag består vår kundbas av allt ifrån hårt satsande idrottare som värdesätter mer energi och en snabbare och bättre återhämtning till betydligt äldre och mognare åldersgrupp som vittnar om alltifrån ett piggare liv och skarpare tankebanor. Men vår allra största kundgrupp är idag alldeles vanliga hälsointresserade kvinnor och män.

Nu i höst lanserar vi en ny produkt Cellexir Endurance, en performance produkt för konditionsidrottare med ett recept framtaget av Dr Mikael Mattsson en ledande forskare inom prestationsfysiologi verksam vid Stanford University samt Karolinska. Cellexir Endurance är en unik produkt som innehåller hela 15 ingredienser som verkar positivt på mental och fysisk prestation vid uthållighetsidrott. Idén till Cellexir Endurance kom fram genom att det saknades en samlingsprodukt av prestationshöjare på marknaden som riktar sig mot konditions- och uthållighetsidrott.

Vi har även i år startat ett cykellag med 9 av Sveriges starkaste masterscyklister som nu tävlar för Cellexir Cycling och dominerat stort på tävlingarna i Sverige i år. Där har vi testat Cellexir Endurance och har klart bättre race-upplevelse.


Har Jonas lyckats bli yngre?

Jag har nu tagit tillskotten i Cellexir One på daglig basis i snart 4,5 år. Silverfärgen på mitt hår är inte reverserad.. Men jag mår och presterar på min personliga toppnivå. Jag är friskare, starkare och har med mycket träning lyckats utvecklats och blivit bättre i min sport. 2019 var jag en av 10 som cyklade Vätternrundan 30 mil på 6.37 (45 kmh) vilket är den näst snabbaste tiden genom tiderna. Häftigt att klara vid 52 års ålder! Ja, jag kan nu konstatera att Raine fick rätt, den där boken förändrade verkligen mitt liv. Kan Cellexir även förändra ditt liv? Ja om inte lika radikalt som för mig så är vår förhoppning ändå är att du kommer vara en av de alla som trivs med och känner goda effekter av Cellexirs produkter. Varmt välkommen att prova!

Jonas Bohr, en av Cellexirs grundare
November 2019

Jonas Bohr