Hem / Historien om Cellexir

"Lyssna på den här ljudboken, den kommer förändra ditt liv", skrev Raine i meddelande till mig och skickade en länk till boken Growing Young i januari 2015. Jag var en ambitiös och ganska hårt tränande masterscyklist, 48 år vid tidpunkten. Jag följde rådet och lyssnade på boken under ett par kyliga vinterträningsrundor. Lyssnade en gång till, fascinerad och intresserad av ämnet åldrandeprocesser, vad de består av och hur vi kan försena och t.o.m reversera delar av dem genom våra aktiva livsstilsval. Jag hade lärt mig en del om kost, träning och hälsa i sökandet att bli så bra som möjligt i en sent påbörjad satsning på cykling och råden i boken stämde väl överrens med det.

Jag bestämde mig omgående för att bli ”yngre”, precis som bokens titel Growing Young. Det var så jag föreställde mig det mentalt, ni vet man blir vad man tänker. Jag började inta tillskotten från boken tillsammans med näringsrik kost och bra träning. Jag kände god effekt. Återhämtade mig snabbare efter hård träning med bra energi nivå och en känsla av lite skarpare tankar.

Cyklingen gick också väldigt bra men under hösten 2015 och våren 2016 råkade jag ut för några mycket svåra cykelolyckor med många brutna ben och svåra skador. Lycklig över att kunna bli fullt återställd märkte jag tidigt hur fort jag återhämtade mig efter alla svåra skador och började tänka tanken att det kanske är något med det här jag gör som verkar fungera ändå?

Jag och Raine som tipsade mig om boken hade också så smått börjat skissa på en idé. Tänk om vi kunde få ihop några av de mest potenta tillskotten för våra kroppar och celler i ett multitillskott? Fungerar det så här bra för oss kanske fler är intresserade av att praktisera det här och det var både krångligt och ganska dyrt att köpa dessa som singeltillskott. Kan vi göra det enklare och billigare både för oss själva och andra?

Jag hade också under de här två åren fått kontakt med författaren till boken Growing Young, en specialistläkare och klinikchef på ett topprankat sjukhus i USA, Dr Marcus Gitterle. Vi testade idén på Dr Gitterle som tyckte den var lysande och gärna var med i projektet som ”chief medical officer” och tog fram formulan. Cellexir One var fött. Ett kosttillskott för våra celler bestående av naturliga näringsämnen som stödjer och förbättrar våra funktioner.

Nu har det gått 2 år sedan vi startade och i våras lanserade vi nya Cellexir One, en än mer förbättrad formula som nu innehåller hela 5 av de nycklar mot åldrandeprocesser som definieras i Dr Gitterles bok. Tillväxten har senaste året varit fantastisk med tusentals nöjda kunder och stadigt ökande användarskara och vi får glädjande mycket positiv kundfeedback.

För vem är Cellexir? Ja idag består vår kundbas av allt ifrån hårt satsande idrottare som värdesätter en snabbare och bättre återhämtning och energi till betydligt äldre och mognare pensionärer som vittnar om alltifrån ett piggare liv och skarpare tankebanor. Men vår allra största kundgrupp är idag alldeles vanliga hälsointresserade kvinnor och män.

Cellexirfamiljen växer fort. Vi har även i år startat ett cykellag med 9 av Sveriges ledande masterscyklister som nu tävlar för Cellexir Cycling. Vi kommer snart också presentera en spännande produktnyhet med Cellexir Endurance. En formula framtagen för idrottare i samband med prestation i samråd med ledande forskare inom idrottsfysiologi.

Hur har det då gått med mitt eget projekt? Har jag lyckats ”Growing Young”?

Jag har nu tagit tillskotten i Cellexir One på daglig basis i snart 4,5 år. Silverfärgen på mitt hår är inte reverserad.. Men jag mår och presterar på min personliga toppnivå. Jag är friskare och starkare och har med mycket träning lyckats utvecklas och fortsatt bli bättre i en av de tuffaste konditionssporter som cykel är trots 52 år fyllda. Jag tävlar i elitklass landsvägscykel på dispens som äldst i Sverige bland killar som kunde vara mina söner.

Ja,  jag kan nu konstatera att Raine fick rätt, den där boken förändrade verkligen mitt liv. Kan Cellexir även förändra ditt liv? Ja om inte lika radikalt som för mig så är vår förhoppning ändå är att du kommer vara en av de alla som trivs med och känner goda effekter av Cellexir. Varmt välkommen att prova!

Jonas Bohr juni 2019

Jonas Bohr