Blogg

Naturprodukter & Holli ny återförsäljare till Cellexir!

image

Vi är väldigt glada att kunna presentera Naturprodukter.se och Holli.se som återförsäljare till Cellexir både på nätet samt i butiker på Hornsgatan 45 Stockholm och i Rimbo där Cellexir nu finns.

Naturprodukter.se och Holli.se drivs av Jimmy Lidberg med partners. Många av er minns Jimmy som storbrottare (i dubbel bemärkelse 96 kg:s klassen) med hela 8 stora mästerskapsmedaljer med bl.a 3 raka VM medaljer samt OS brons i London 2012.

Vad gör du mer nuförtiden efter brottningskarriären Jimmy?

– Förutom att driva Naturprodukter & Holli så är jag anställd som fystränare för Hammarby Fotboll sedan några år så det är verkligen fullt upp.

Hur fick du upp ögonen för Cellexir?

– Jag hörde först om Cellexir på en pod och tyckte det lät intressant. Sedan började vi prata om det i Hammarby Fotboll och bestämde oss för att testa och utvärdera själva och för spelare i A laget. Vi fick väldigt goda resultat och recensioner och då tyckte jag det var en självklarhet att det här vill vi marknadsföra och sälja från Naturprodukter och Holli.

Från din långa elitkarriär som brottare och I ditt nuvarande uppdrag som fystränare för Hammarby Fotboll så har du ju stenkoll på allt vad som gäller för fysisk och mental prestation. Har t ex fotbollsträningen på elitnivå utvecklats mycket nu senaste åren vad gäller träningslära?

– Ja det har verkligen hänt mycket sista 10-15 åren och närmast exploderat de 4 åren jag själv jobbat med elitfotboll. Förr var det lite si och så med det här med fysisk optimering och individuell spelarutveckling. Idag jobbar vi mycket professionellt med de här bitarna med t ex periodisering och individuella belastningar och program för styrke, snabbhet, teknik och konditionsträning. Här tillkommer också att vara noggrann med alla parametrar som kost återhämtning och även supplementering för att få de där sista procenten som kan avgöra och där skulle jag säga att Cellexir Endurance är den bästa produkt jag sett på marknaden vad gäller att optimera uthållighet och prestation under matcher och även hjälpa till med återhämtning.

Har du hunnit testa Cellexirs produkter själv än?

– Ja absolut har testat Endurance under flera veckor och är otroligt imponerad. Innan hård träning i gymmet och klarar fler reps med en starkare känsla och inte minst en mental effekt som är påtaglig. Det känns både lättare och roligare att ta i. En oerhört viktig faktor för att prestera på elitnivå är ju det mentala. Och för min del som fd elitidrottare och som fortfarande försöker hålla en hygglig träningsnivå är cell och mitokondriehälsa väldigt intressant och där kommer Cellexir One in som en väldigt attraktiv basprodukt som stöd för våra naturliga processer för energi, återhämtning välmående och prestation. Att samla dessa effektiva ingredienser i en produkt är klockrent och jag ser den som ett naturligt och ledande tillskott för i stort sett alla över 35 men även för yngre tex elitaktiva som vill optimera sina mitokondrie och cellfunktioner.

Som fystränare på elitnivå vilka sporter skulle du säga har mest nytta av Cellexir Endurance?

– Ja förstås alla konditionssporter men även komplexa sporter lagsporter fotboll, hockey handboll mm. Brottning som jag själv kommer ifrån kampsporter ja egentligen alla sporter där mental och fysisk prestation är på kravlistan så de allra flesta skulle jag säga.

Tack Jimmy, vi ser verkligen fram mot att jobba tillsammans med Naturprodukter & Holli och önskar både er och Hammarby stort lycka till!

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå