Blogg

Mindre ömhet i musklerna med Cellexir One

image

Visst är det härligt när en person följer sitt hjärta och gör det som känns rätt? Så gjorde Mikaela! Hon är en triathlet med fokus på långdistans och har som årets stora mål Ironman Emilia Romagna, oavsett om det kommer bli av eller ej så kommer hon fortsätta jobba hårt för att utvecklas inom sin sport!

 

 

Vem är du?

Jag heter Mikaela och är triathlet med fokus på långdistans. Fram tills i mars i år arbetade jag som nationalekonom inom akademi och statsförvaltning. Men efter en lång period av soul searching insåg jag att min vardag inte såg ut som jag ville. Jag sa därför upp mig, med målet att rita om spelplanen och komma närmare mitt drömliv. Det innebär mycket träning, men också större fokus på återhämtning och mer tid med vänner och familj. Innan Covid-19 drog proppen ur hela jordklotet var årets stora mål Ironman Emilia Romagna. Jag hoppas såklart att jag får tävla i höst, men oavsett kommer jag att jobba hårt för att utvecklas som atlet den här säsongen.

Hur upplever du Cellexir one?

Jag har ätit Cellexir One i drygt ett halvår. Den tydligaste effekten är att jag upplever mig mindre öm i muskler och leder efter hård och/eller mycket träning. Jag laddar om lättare. Det gör att jag kan absorbera större träningsbelastning över tid. Överlag känns allmäntillståndet snäppet bättre, inifrån och ut.

Vad är dina personliga hälsotips?
  • Nail the basics. Fokusera på att sova tillräckligt, äta balanserat för din träning och få dagsljus och rörelse varje dag. Fixar du det kommer du otroligt långt.
  • Minska skärmtiden. Flightmode under fokuserade arbetsblock, träning och sömn. Lägg bort telefonen 2h innan du går och lägger dig – det är alltid en dålig idé att surfa sig till sömns
  • Massage! I alla former, så ofta du kan. Det är guld värt för återhämtning och avslappning.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå