Blogg

Ingmarie Nilsson om Cellexir efter 2 års användande

image

Jag får ofta frågan hur jag orkar med mitt krävande (skift)jobb som specialistsjuksköterska, all träning och att jag i princip aldrig (peppar peppar) är sjuk. Särskilt med tanke på att jag verkligen rör mig i områden där det garanterat far omkring både det ena och det andra. (Sjukan, gym, badhus och tunnelbana t.ex.)

Det finns såklart inget enkelt svar på det. Allt hänger ihop. Sömn, mat, tid för återhämtning, prioriteringar, socialt liv, miljö, stressnivå och intensitet. Sen har jag ju inga barn och inte heller något stort hus att sköta. Det spelar kanske också in.

Jag är noga med vad jag stoppar i mig, jag umgås med människor som gör mig glad och gör sånt jag trivs med. Jag ser till att alltid skapa tid för träning och att jag får tillräckligt med lugn och ro. Dvs det jag tror är hörnstenarna i allas liv. Ta bort en och det börjar snart fallera på något plan.

När det gäller kosttillskott äter jag bl.a extra d-vitamin, c-vitamin, magnesium, greens och Cellexir One.

“Cellexir One är ett kosttillskott för dina celler och mitokondrier som är utvecklat i samarbete med Dr. Marcus Gitterle, en specialistläkare inom cellvård på ett topp 50 rankat sjukhus Texas USA. Han har även skrivit boken Growing Young som handlar om åldrandeprocessen i kroppen, vad det beror på och hur man kan bromsa och i vissa fall även reversera dem.”

Jag började ta dem för ca två år sedan efter att ha klickat vidare på en annons på nätet (något jag egentligen nästan aldrig gör!) och jag är absolut tvärsäker på att det är mycket tack vare dem jag klarar av framförallt tempot på jobbet. (Så nu är jag väldigt tacksam att jag “gick på” det där “reklamtricket”.)

Jag märkte också ganska snart att min återhämtning förbättrades avsevärt och att jag liksom inte blev så där “luddig” i huvudet som man kan bli när det blir för mycket av allt.

Cellexir är en produkt för framförallt cellerna. Innehållet är noga utvalt och består av (hämtat från hemsidan):

PQQ (Pyrroloqinolinquinon)

PQQ (kategoriseras som en form av B-vitamin), en relativt nyupptäckt substans som finns naturligt i mycket små mängder i vissa livsmedel som; sojabönor, potatis, persilja, grönt te och grön paprika. Det finns även stora mängder PQQ i bröstmjölk. PQQ kan ej syntetiseras och måste tillföras kroppen.

COENZYM Q10 (Ubiquinone)

CoQ10 produceras naturligt i kroppen men produktionen minskar med åren. Vid 40-års ålder har mängden CoQ10 i hjärtat sjunkit med mer än 30 procent. Vid 80-års ålder med nästan 60 procent. Brist på CoQ10 gör att mitokondrierna producerar 3 till 5 gånger så många fria radikaler och betydligt mindre energi i form av ATP.

ACETYL L CARNITINE

En viktig aminosyra som det forskats mest om och vars positiva egenskaper finns redovisade i otaliga studier. Ett av tillskotten det forskats mest om och som finns redovisade i otaliga studier.

EKOLOGISK CURCUMIN

Är en bioaktiv substans som bekämpar inflammationer på molekylär nivå. Har kraftfulla antiinflammatoriska egenskaper och har starkt antioxidanta egenskaper som bekämpar inflammation på molekylär nivå och är den aktiva substansen i Gurkmeja. Vi använder oss av i Indien ekologiskt odlad råvara av högsta kvalitet.

TRANS-RESVERATROL

Trans-Resveratrol är är den rena aktiva substansen och en av de mest potenta polyfenolerna som skyddar och motverkar symtom som är kopplade till åldrande och skador från fria radikaler.

BIOPERINE (fruktextrakt från svartpeppar)

Stark antioxidant som också hjälper bioupptaget av de andra ingredienserna
Du kan läsa mer om allt detta på deras blogg.
Man tar två kapslar per dag och vill du prova en månad så kan du använda mitt namn (Ingmarie) för att få 25% rabatt. Absolut värt att testa!!!!

Jag använder även deras Cellexir Endurance vid längre/tuffare träningspass och jösses vilken grej alltså! Ett riktigt raketbränsle! Den är inte god som den är men blandar man den med sportdryck/saft eller gel funkar det hur bra som helst.

Kram från Ingmarie

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå