Blogg

Gott Nytt År!

image

När vi startade resan med Cellexir projektet hade vi en vision och ett mål. Vi ville skapa ett lättillgängligt sätt för många människor att uppleva de positiva effekter vi själva känt under flera år genom att ta de aktiva näringsämnen som Cellexir innehåller. Det var huvudmotivet till att starta Cellexir. När vi nu går in i 2019 kan vi mycket glädjande konstatera att vi är på väg att lyckas. Tillväxten av nya nöjda användare under hösten har varit fantastisk!

Allt fler upptäcker kraften i Cellexir. Allra roligast är den stora kundfeedback vi får från så många nöjda kunder som vittnar om ökat välmående, mer energi, snabbare återhämtning och en skarpare tanke för att nämna någa av de vanliga återkopplingarna. Effekter av en förbättrad cell och mitokondriefunktion. Under hösten gjorde vi en kundundersökning till 500 kunder där hela 40% svarade och av dessa gav 75% ett sammanvägt betyg med 7-10 av 10 möjliga. 27% satte 9: or och 10: or vilket förstås gör oss väldigt glada.

Vi vill ödmjukt tacka alla er Cellexir kunder och hoppas vi får fortsätta att leverera er en bra pusselbit för ett starkare friskare liv även framåt. Självklart är din livsstil allra mest avgörande för hur du mår och presterar. Hälsosam mat, mycket rörelse och motion i kombination med en lustfylld vardag med låg stressnivå positiva tankar och bra sömn är centrala och helt avgörande för optimal hälsa och välmående. Jag tänker mig ibland att se mig själv som en fin veteranbil. Sköter jag den bara bra, vårdar och servar med rätt ”oljor” så kan den i stort sett få evigt liv. Det är den bilden jag försöker projicera på mig själv. I’m not growing old. I’m growing young! Som titeln på vår Senior Advisor Dr Marcus Gitterle som gjort formulan till Cellexir och skrivit boken Growing Young. Den handlar om hur du kan försena och t om reversera delar av kroppens åldrandeprocesser med rätt livsstil och näringsintag. Det var efter jag lyssnat på den ljudboken (finns på Storytel och i vår webshop) under långa cykelträningspass i början av 2015 som den här resan började. Min huvudpartner i Cellexir skickade mig en länk till ljudboken och skrev. Lyssna på den här den kommer förändra ditt liv. Ja det gjorde den sannerligen:-). Om Cellexir kommer förändra era liv vet jag inte säkert men jag hoppas och tror det kan var en pusselbit för ökat välmående för dig framåt.

Vi tackar stort för det här året och önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År. Vi har flera väldigt intressanta nyheter att snart berätta mer om. Resan har bara börjat.

Bästa nyårshälsningar Jonas Bohr och kollegorna på Cellexir

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå