Blogg

Är Cellexir dyrt?

Nej. Cellexir kostar lite mer än en del ”vanliga” kosttillskott. Varför är det så? Svaret är att Cellexir inte är något ”vanligt” kosttillskott.

Vanliga kosttillskott är ofta en multivitaminbaserad blandning med tillskott av några örter eller annat som har en potentiell effekt av ”si eller så”.

Cellexir består av 4 aktiva naturliga näringsämnen för våra cellers välmående. Skulle du göra dig besväret att köpa var och en av dessa ingredienser för sig i motsvarande mängd, blir det bästa priset du kan hitta i Sverige ca 700 kr per månad istället för 395 kr per månad vid abbonemang av Cellexir. Och förutom ett väsentligt lägre pris för innehållet så slipper du ta 4 olika tillskott och får synergin dem emellan i en tablett.

Men som sagt, Cellexir är lite dyrare än ett vanligt multivitamintillskott. Precis som gräsbetat naturkött från Roslagen kostar lite mer än dansk industriuppfödd fläskfile eller kyckling. Du får helt enkelt vad du betalar för.

I Cellexir har Dr Marcus Gitterle satt ihop ett recept med säkra naturliga näringsämnen som var och en för sig har väldokumenterade effekter för våra cellers välmående, och mår dina celler bra så mår du bra.

Visste du t ex att Shilajit – som är en av ingredienserna i Cellexir – har använts i flera tusen år som den Ayurvediska läkekonstens nr 1. Shilajit är en naturlig mineral som ”sipprar” ur bergen på väldigt hög höjd i Himalaya. Shilajits betydelse på Sanskrit är ”The rock qounqueror – Destroyer of all weakness”. Vill du veta mer om varför Shilajit har använts i flera tusen år och varför Shilajit är med i Cellexir? Klicka på länken nedan från Lifespa.com där hittar du även forskningsreferenser och länkar till studier.
Klicka här

En annan ingrediens i Cellexir är PQQ -Pyrroloquinoline Quinone. PQQ (du behöver inte kunna stava till det för att nyttja dess fördelar:-). Under rubriken: ”Is PQQ the next nutrient superstar?” På länken nedan kan du läsa mer om PQQ och dess remarkabla hälsofördelar med hänvisning till kliniska forskningsstudier.
Klicka här

Vill du veta ännu mer om PQQ finns här en sammanställning med över 11 bevisade hälsofördelar med PQQ inkl forskningslänkar.
Klicka här

Utöver Shilajit och PQQ så innehåller Cellexir aminosyran Acetyl – L Carnitin och den välkända antioxidanten CoQ10.

Dr Marcus Gitterle som gjort receptet till Cellexir har skrivit en hel bok som handlar om hur du kan må bättre, prestera bättre, längre som går att beställa här på hemsidan.

För dig som vill veta mer läs gärna ”Introduction to Cellexir av Dr Gitterle” där mer information om ”why & how” finns.
Klicka här

Så vad är egentligen dyrt? Ja, det beror kanske på vad du tycker en investering i din egen hälsa är värd. Cellexir kostar 13 kr om dagen om du tecknar ett abonnemang. Det motsvarar knappt en halv liten latte på café’. Är du inte nöjd efter en månad till så avbeställer du enkelt helt utan kostnad eller bindning. 13 kr om dagen för att testa om du känner liknande positiva effekter som vi gör? Dyrt eller billigt? Your call!

Make Your Cells Happy!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå