Blogg

Äntligen live!

Från idé till idag

 

Det är nästan svårt att ta in. Att vi är live med Cellexir! Det har bara gått drygt ett år sedan jag fick idén om att samla några av de tillskott jag äter i en och samma tablett.

Men låt oss ta det hela från början: Jag är en ambitiös veterancyklist som tävlat med relativt stor framgång i en sent påbörjad cykelkarriär som inleddes vid 44-års ålder. Efter några år på cykeln och några medaljer i Veteran-SM och NM ville jag vara med och tävla om VM-titeln i Herrar 50-klassen. Jag såg en chans att kunna konkurrera på allvar! Min utveckling hade stadigt gått uppåt och jag hade bra koll på min träning och vad jag behövde stoppa i mig för att maximera chanserna att kunna nå målet. Men tänk om jag även kunde ”träna” och serva insidan av min kropp, de allra minsta beståndsdelarna som allt bygger på – mina celler.

En bekant tipsade mig om boken Growing Young som handlar om hur man med en sund livsstil, träning och ett antal naturliga näringsämnen kan försena, stoppa och i bästa fall omvända kroppens åldrande. När jag läste boken var det som om någon satte ord på alla mina tankar.
När jag började praktisera råden i boken kände jag en stor positiv effekt i form av ökad energi – och plötsligt presterade på en ny högsta nivå fysiskt. Jag kände mig snabbare i hjärnan med mer alerta tankebanor och bättre minne. Inflammationen och värken i kroppen försvann. Jag höll mig friskare och återhämtningen efter hård träning blev snabbare och även återhämtningen efter några elaka cykelkrascher gick förvånande fort.
Om det var i sjuksängen eller på cykeln som idén föddes minns jag inte helt säkert, men jag kunde inte sluta tänka på att fler kanske är intresserade av att uppleva den här förändringen och kraften som jag upplevt de senaste två åren. Jag pratade med Raine, en god vän som följt samma program lika länge och han kände exakt samma positiva effekter. Men vi var överens om sak: Det måste vara lättare än att köpa och ta alla de olika kosttillskott som vi gjort. Det måste gå att göra en tablett som innehåller rätt saker i rätt mängder. Lyckligtvis har Raine jobbat med produktion av läkemedel och kosttillskott och hade de rätta kontakterna för att få fram en produkt med bara de bästa ingredienserna på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.
Vi kontaktade Dr Marcus Gitterle som skrivit boken Growing Young och som vi lärt känna under resans gång. Marcus är en amerikansk traumaläkare och specialist inom cellvård med egna kliniker i Texas. Han blev direkt intresserad av att vara med och trodde starkt på idén. Själva formulan är Marcus verk och den består av 5 naturliga tillskott.
Nu är det dags för lansering. Det är härligt och spännande, och även om alla som är inblandade i Cellexir har drivit företag i många år så är vi alla nybörjare i det här projektet med alla utmaningar som det innebär. Men vi känner stor tillförsikt. Det här äventyret började med en enkel idé och den tror vi stenhårt på. Vi tror att det finns fler som vill må bättre längre och ta del av den kunskap och vetenskap som idag finns tillgänglig om våra cellers förmåga att föryngra sig och skapa mer energi.
Varmt välkommen att följa med på resan!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå