Ambassadors

Patrik Nilsson

image

Patrik Nilsson är an av världens allra främsta triatleter och har hela 5 Ironmansegrar. Han började sin triatlonsatsning 2010 efter mycket löpning och simning innan. Patrik bor i Danmark sedan 5 år med fru och sonen Matteo 3 år. Patrik brinner för att finna sin optimala kapacitet och drivs av motivationen att ”det perfekta loppet”.

Livet som triatlonproffs kräver ju extremt mycket träning och 25 timmars veckor träning är snarare regel än undantag. För att tillgodogöra sig och tåla så mycket träning så är återhämtningförmågan helt central. Patrik säger så här om Cellexir One.

-Kroppens funktion och optimering har alltid intresserat mig, så när jag blev introducerad till Cellexir One väcktes min nyfikenhet eftersom jag kände till och hade tagit några av ingredienserna separat tidigare. Efter två månader med Cellexir One måste jag dock säga att jag har mer energi på träningspassen och återhämtar mig snabbare.

Jag skulle gärna säga att mina mitokondrier vuxit och blivit starkare, men i brist på synliga bevis kan jag bara säga att något helt klart hänt i kroppen som inte är lika synligt som större muskler. Jag är väldigt nöjd med Cellexir One och ser fram mot fler långtidseffekter av än mer optimerade cellfunktioner.

Vi önskar stort lycka till mot det perfekta loppet och ser med spänning fram mot att följa Patrik på hans resa

Ni kan följa Patrik här på Instagram: https://www.instagram.com/patriktri/?hl=sv

 

 

Newsletter

Sign up for our newsletter

Design & Utvecklad av Buildahome Webbyrå