Vanliga frågor

 

VAD MENAR VI MED VÄLMÅENDE CELLER?
Välmående celler är celler som producerar ren energi med hjälp av friska och fungerande mitokondrier.

ÄR DET HOKUS POKUS?
Nej. Tvärtom. Vetenskapen pekar åt ett tydligt håll: Våra celler är i stånd till anmärkningsvärda grader av förnyelse och funktionell restaurering oavsett ålder.

HUR SKA JAG ANVÄNDA CELLEXIR OM JAG ANVÄNDER ANDRA KOSTTILLSKOTT?
Cellexir är framtaget för att fungera väl tillsammans med andra tillskott. För de som använder receptfria läkemedel rekommenderar Cellexir att produkterna inte intas vid samma tillfälle. Om man får preparat utskrivna av sin doktor bör man följa doktorns råd avseende användning av Cellexir kosttillskott. I och med att det finns en väldigt stor mängd av olika preparat kan vi inte ge en generell guide för användning av olika kosttillskott i kombination.

HUR ANVÄNDER JAG CELLEXIR?
Du kan ta Cellexir i samband med måltid eller i kombination med andra kosttillskott men det är inte nödvändigt. Cellexir skall inte störa intaget av andra näringsämnen, Receptfria- eller receptbelagda läkemedel.

HUR SKA JAG DOSERA CELLEXIR?
Vi rekommenderar 2 tabletter om dagen som intas vid samma tillfälle. Sväljes hela.

UNDER HUR LÅNG TIDSPERIOD KAN JAG TA CELLEXIR?
Cellexir är framtaget för att användas dagligen under obegränsad tid, precis som vitaminer och andra nyttigheter. Självklart fungerar det att ta Cellexir periodvis, men vår rekommendation är att ta det dagligen. Om du reser utan tabletterna eller vill göra ett uppehåll är det inga problem att pausa användningen av Cellexir.

HUR BESTÄMTS MÄNGDEN AV RESPEKTIVE INGREDIENS I CELLEXIR?
Mängden av varje ingrediens i Cellexir är baserad på kliniska studier, dels för att undvika överdosering, dels för att Cellexir ska fungera med andra produkter som är bra för mitokondrierna och din metabolism.

VILKEN ÅLDERSGRUPP KAN HA NYTTA AV CELLEXIR?
Cellexir kan användas av alla som är över 18 år, men vår rekommendation är att du börjar ta Cellexir något senare (runt 30 år) i och med att den biologiska klockan slagit längre. I undantagsfall bör du rådgöra med läkare innan användning.

FUNGERAR CELLEXIR OCH TRÄNING IHOP?
Ja, eftersom du som tränar statistiskt sett har fler mitokondrier och ökad aktivitet i dina mitokondrier.

ÄR CELLEXIR ETT DOPINGKLASSAT PREPARAT?
Nej, ingen av ingredienserna i Cellexir är dopingklassade enligt WADAs aktuella lista (World Anti-Doping Agency).

ÄR CELLEXIR KLINISKT TESTAT FÖR GIFTER OCH TUNGMETALLER?
Ja, det är testat och godkänt på MIKROLAB Stockholm AB med testvärden långt under gällande gränsvärden.

KAN JAG ANVÄNDA CELLEXIR OM JAG ÄR GRAVID?
Vi är övertygade om att Cellexir och dess ingredienser inte utgör någon risk för gravida eller deras barn, men som ansvarig tillverkare av kosttillskott rekommenderar vi att du rådfrågar din läkare innan användning. Vi kan tyvärr inte till fullo stödja användning av Cellexir om man är gravid, då det inte genomgått tester på gravida.

KAN JAG ANVÄNDA CELLEXIR OM JAG AMMAR?
Cellexir är säkert att använda vid amning.

VARFÖR SKA MAN ÄTA KOSTTILLSKOTT?
Det mesta vi behöver får vi i oss via maten men ibland kan det vara bra att komplettera med kosttillskott. Du kanske tränar mycket eller känner dig trött under vinterhalvåret. Den allt större marknaden för kosttillskott beror till stor del på att allt fler äter sämre mat. Snabba kolhydrater, mättade fetter och mindre frukt och grönt gör att många får i sig för lite vitaminer och mineraler. 

VILKA BETALSÄTT ACCEPTERAR CELLEXIR?
Vi erbjuder dig två olika betalsätt:
1. För att garantera snabba och säkra betalningar hanteras våra kortbetalningar av vår betalningspartner Stripe. Stripe accepterar alla etablerade kort som VISA, MasterCard och American Express. Vi lagrar aldrig ditt kreditkortsnummer, istället förmedlas din betalning av Stripe med säker kryptering. Stripe är certifierat enligt PCI-leverantör Level 1. Detta är den högsta nivån av certifiering som finns i betalningsbranschen. Ingen avgift för kortbetalning tillkommer.
2. Vi erbjuder även våra kunder att säkert och bekvämt skicka och ta emot betalningar online med PayPal. När du använder PayPal, hålls dina betalningsuppgifter privata och varje PayPal betalning följs av en mejlbekräftelse av din transaktion. Vid beställning kommer det totala beloppet att dras från ditt konto på PayPal och det tillkommer inga extra kostnader för att använda denna tjänst.

VAD KOSTAR FRAKTEN?
Cellexir står för fraktkostnaden.

NÄR KOMMER MIN ORDER?
Normal leveranstid för beställningar inom Sverige är cirka 1-5 arbetsdagar. Samtliga beställningar inom Sverige skickas med Post Nord. 

JAG HAR INTE FÅTT NÅGON ORDERBEKRÄFTELSE, HUR GÖR JAG?
Var alltid noga med att kontrollera att din e-postadress är korrekt, detta är den vanligaste orsaken till utebliven orderbekräftelse. Det kan även vara värt att kolla om din e-postleverantör har ett SPAM-filter som blockerar vissa e-mail. Kolla igenom din skräppost och om du inte hittar mailet där så kontakta cellexir@cellexir.se

FINNS DET NÅGON ÅLDERSGRÄNS FÖR ATT ANVÄNDA CELLEXIR?
För att handla måste du vara myndig eller ha målsmans godkännande. Ansvar för att detta uppfylls ligger på dig och målsman.