Hem / Om Cellexir One - Copy
PQQ (Pyrroloqinolinquinon)
PQQ (kategoriseras som en form av B-vitamin), en relativt nyupptäck substans som finns naturligt i mycket små mänger i vissa livsmedel som; sojabönor, potatis, persilja, grönt te och grön paprika. Det finns även stora mängder PQQ i bröstmjölk. PQQ kan ej syntetiseras och måste tillföras kroppen.
COENZYM Q10 (Ubiquinone)
CoQ10 produceras naturligt i kroppen men produktionen minskar med åren. Vid 40-års ålder har mängden CoQ10 i hjärtat sjunkit med mer än 30 procent. Vid 80-års ålder med nästan 60 procent. Brist på CoQ10 gör att mitokondrierna producerar 3 till 5 gånger så många fria radikaler och betydligt mindre energi i form av ATP.
ACETYL L CARNETIN
En livsviktig aminosyra som måste tillföras kroppen. Ett av tillskotten det forskats mest om och som finns redovisade i otaliga studier.
EKOLOGISK (ORGANIC) CURCUMIN
Är en bioaktiv substans som bekämpar inflammationer på molekylär nivå. Har kraftfulla antiinflamatoriska egenskaper och har starkt antioxidanta egenskaper som bekämpar inflammation på molekylär nivå och är den aktiva substansen i Gurkmeja. Vi använder oss av i Indien organiskt odlad råvara av högsta kvalitet.
TRANS-RESVERATROL
Trans-Resveratrol är är den rena aktiva substansen och en av de mest potenta polyfenolerna som skyddar och motverkar symtom som är kopplade till åldrande och skador från fria radikaler.
BIOPERINE (fruktextrakt från svartpeppar)

Finns med i produkten främst för att förbättra bioupptaget av övriga näringsämnen. 

 

 

 

Innehållsförteckning aktiva substanser per dagsdos (2 kapslar):

  • 20 mg PQQ (Pyrroloqinolinquinon)
  • 100 mg Coenzym Q10 (Ubiquinone)
  • 300 mg ALC (Acetyl L-Carnetin)
  • 150 mg Ekologisk (Organic) Curcumin
  • 150 mg Trans-Resveratrol
  • 10 mg Bio Peperine (Extrakt från svartpeppar)
  • Vegetabilisk kapsel

 

Vill du veta mer om Cellexir One och dess innehåll?