Hem / Om Cellexir One

Cellexir One är ett svenskt kosttillskott för dina celler.

Cellexir One är utvecklat i samarbete med Dr. Marcus Gitterle, en specialistläkare från USA. I våra kroppar är det cellernas mitokondrier som producerar vår energi. När vi blir äldre minskar våra mitokondrier i antal och blir mindre effektiva vilket minskar vår energi och påskyndar vårt åldrande. Forskning visar dock att denna försämring kan fördröjas rejält med hjälp av träning, kost och tillskott av vissa näringsämnen. Cellexir One är ett svenskutvecklat kosttillskott med fokus på cellernas funktion.

Se filmen om Cellexir One:


Vilka naturliga ämnen med svåra namn innehåller Cellexir One?

Det måste verkligen sägas, att det här är ingen värld med namn som får det att vattnas i munnen. Men å andra sidan är det inte munnen som ska vattnas utan cellerna. Här följer en kort förklaring av de olika näringsämnena och vad de skapar tillsammans:

PQQ (Pyrroloqinolinquinon)
PQQ (kategoriseras som en form av B-vitamin), en relativt nyupptäck substans som finns naturligt i mycket små mänger i vissa livsmedel som; sojabönor, potatis, persilja, grönt te och grön paprika. Det finns även stora mängder PQQ i bröstmjölk. PQQ kan ej syntetiseras och måste tillföras kroppen.
COENZYM Q10 (Ubiquinone)
CoQ10 produceras naturligt i kroppen men produktionen minskar med åren. Vid 40-års ålder har mängden CoQ10 i hjärtat sjunkit med mer än 30 procent. Vid 80-års ålder med nästan 60 procent. Brist på CoQ10 gör att mitokondrierna producerar 3 till 5 gånger så många fria radikaler och betydligt mindre energi i form av ATP.
ACETYL L CARNITINE
En viktig aminosyra som det forskats mest om och vars positiva egenskaper finns redovisade i otaliga studier. Ett av tillskotten det forskats mest om och som finns redovisade i otaliga studier.
EKOLOGISK CURCUMIN
Är en bioaktiv substans som bekämpar inflammationer på molekylär nivå. Har kraftfulla antiinflamatoriska egenskaper och har starkt antioxidanta egenskaper som bekämpar inflammation på molekylär nivå och är den aktiva substansen i Gurkmeja. Vi använder oss av i Indien ekologiskt odlad råvara av högsta kvalitet.
TRANS-RESVERATROL
Trans-Resveratrol är är den rena aktiva substansen och en av de mest potenta polyfenolerna som skyddar och motverkar symtom som är kopplade till åldrande och skador från fria radikaler.
BIOPERINE (fruktextrakt från svartpeppar)

Stark antioxidant som också hjälper bioupptaget av de andra ingredienserna.

Innehållsförteckning aktiva substanser per dagsdos (2 kapslar):

  • 20 mg PQQ (Pyrroloqinolinquinon)
  • 100 mg Coenzym Q10 (Ubiquinone)
  • 300 mg ALC (Acetyl L-Carnetin)
  • 150 mg Ekologisk (Organic) Curcumin
  • 150 mg Trans-Resveratrol
  • 10 mg Bio Peperine (Extrakt från svartpeppar)
  • Vegetabilisk kapsel

 

Vill du veta mer om Cellexir One och dess innehåll?