Hem / Malin Ewerlöf

Vi är så glada att ha Malin Ewerlöf med oss som ambassadör! Malin har under sin idrottskarriär erövrat hela 24 SM-guld och ett EM silver på 800 m 1998. Nu mera så jobbar hon som Personlig tränare i löpning för privatpersoner och företag och tränar själv för att hon älskar att träna, träningen är given för att hon ska må bra. Tävlingsmänniskan försvinner nog dock aldrig så hon brukar dra på sig nummerlappen och köra ca 2 lopp per år!

Utöver löpningen gillar Malin alla möjliga sporter: tennis, golf, längdskidåkning, simning, cykling, samt matlagning Malin jobbar idag som personlig träning i löpning för privatpersoner och företag, föreläsningar, tränings- och tävlingsresor för motionärer, har också podden Ewerlöf & Månström tillsammans med Petra Månström.

Såhär säger Malin om Cellexir Endurance:
Jag har alltid varit lite försiktig med vad jag stoppat i mig gällande återhämtningsprodukter, sportdrycker mm när jag tränat och tävlat. Det kommer från min bakgrund som elitidrottare där man alltid måste vara helt säker på vad man stoppar i sig så det inte finns någon olaglig substans i produkten. Det funkade bra att mestadels bara dricka vatten när jag tävlade i medeldistanslöpning men på senare år under framförallt långpass och långlopp där det krävs mer fokus och styrka under en längre tid så har jag tyvärr många gånger känt att krafterna tagit slut för tidigt. Att jag numera dricker Endurance under mina längre och hårdare pass har gjort stor skillnad i min känsla i att bibehålla kraft och mental skärpa under en längre tid.

Att innehållet dessutom är noga sammansatt och testat gör också att jag kan stå för Endurance på alla sätt och vis.

Testa du med! Den funkar verkligen - Malin Ewerlöf