Hem / Vad tycker våra kunder?

Jag har prövat Cellexir i knappt ett år och tycker att jag blir stärkt till kropp och själ. Jag orkar mer än tidigare och kan också hjälpa vänner som behöver hjälp eller stöd på ett eller annat sätt. Det gör mig glad och det känns som det har med Cellexir att göra.

Yvonne Björklund
81 år, Göteborg

Efter många års hård löpträning med många olika inslag av intervaller blandat med distans så började jag följa Jonas cykelresa på FB. På den vägen fick jag nys om Cellexir. Efter den första aktiva karriären (spelar nu igen Ultimate Sweden GGM) övergick jag till löpning med inriktning på halvmaraton.

Min största utmaning med fortsatt hög intensitet och mängdträning, med tanke på min ålder, är återhämtningen. Från att kunna träna hårt 4-5 dagar innan vilodag så har det krypit ner till 2-3 dagar innan vilodag. Mest pga ont i muskler och leder.

Jag blev väldigt nyfiken på Cellexir och var tvungen att prova. Har nu knaprat under ca 1,5 år.

Helt klart märker jag skillnad, framförallt i min återhämtning. Har kunnat öka träningsdosen igen med tanke på vilodag.

Har även märkt skillnad på stela leder. Ett tag hade jag så ont, speciellt i fotlederna, att jag knappt kunde gå då jag steg upp på morgonen. Detta har försvunnit helt efter jag börjat äta Cellexir, även med ökad träningsdos igen.

Kanske inte har direkt biologisk/kemisk påverkan, men är övertygad om sambandet.

Jag kommer fortsätta med Cellexir och är väldigt nyfiken på ny modell som jag tror mig har hört talas om.

Magnus Ståhl
52 år, Stenungsund

Jag har tagit Cellexir sedan februari i år. Energimässigt fick jag en euforisk effekt att Cellexir första 3-4 veckorna. Nu efter 3 månader så är energin mer jämn hela dagen. Behöver inget kaffe för att hålla mig pigg. Fick redan första veckan en pigghet i kroppen och klarhet i huvudet. Vaknar fullständigt utvilad. Kan hända att jag vaknar 1-2 gånger under natten ibland (pigg), men somnar om igen. Ger mig tung sömn dom 4 första timmarna. Känns lite som att jag inte behöver lika mycket sömn som innan. Sover ca 6-7 timmar per natt.

Den absolut största effekten jag har av Cellexir är helt klart återhämtning efter tung styrketräning, plus kan öka vikterna på gymmet avsevärt oftare. Behöver nästan aldrig ta en så kallad vilodag. Noll träningsvärk.

Dessutom har jag fått ökad libido fast att jag är "post menopaused". Det ska tilläggas att jag får hormonterapi (bioidentisk estradot plåster), men det har jag använt sedan 3år tillbaka. Och EN sak till, jag har fått jättemjuk hud. Speciellt på hälarna märker jag det. Hela mitt vuxna liv så har jag måsta fila fötterna. I dag har jag babyfötter. Det uppräckte jag förra veckan, alltså efter 3 månader. Det låter ju säkert som en saga och det känns helt fantastisk!

Otrolig på en kropp som snart är 52. Jag kan varmt rekommendera Cellexir och att du läser Dr. Marcus Gitterle's bok "Growing Young". Här kan du lära från en lättläst och informativ bok om mekanismer bakom vad cocktailen i Cellexir gör med kroppen och hur otroligt viktigt det är att ta hand om våra celler och mitokondrier. Så om du inte får exakt samma effekt (eller lika många) som mig så kommer du fortfarande vilja pröva detta. Om de uppenbara effekterna skulle avta för mig, så kommer jag fortsätta ta Cellexir. Förstår att dessa viktiga och nödvändiga näringsämnena kommer att jobba för cellernas forsatta hälsa i det tysta.

Men jag hoppas att kicken i kroppen och hälsoeffekterna fortsätter. Kanske det poppar upp flera nya.

Inget att vänta på, bara att beställa! Hurra för friska celler, mitokondrier och hälsosamma kroppar!

Anna Hatlekrus
51 år, Oslo

Det hjälper verkligen, all min värk i benen och känslan av blytunga ben försvann. Jag är piggare och har mer energi.

Fantastiskt!

Catharina Siedberg
49 år, Visby

Tack för en mycket spännande produkt, känner mig 10 år yngre och kroppen håller ihop igen vid hård träning :-) så härligt!

Annika Elihn
51 år, Vällingby

Om jag inte hittat Cellexir hade jag nog inte orkat med mitt skift jobb, mina sista 10 år innan pension, Tack för det Cellexir ;-)

Cecilia Regnander
57 år, Västerås

Jag är mycket piggare och har mer ork sedan jag började med Cellexir. Jag verkar tåla stress mycket bättre och återhämtar mig snabbare från påfrestningar. Min granne blev så intresserad när jag berättade att han också ville pröva.

Sofia Wiklund
33 år, Norrköping

Jag har fått massor med energi och tycker livet är lättare att leva. Även min hustru tycker det ger positiva effekter på många olika sätt.

Bengt Roslund
77 år

Jag är så tacksam att jag började använda cellexir. Innan jag började var jag så trött och orkeslös. Tyckte att jag åt bra, motionerade men visst mycket stress med fem barn heltidsjobb mm. Började ta cellexir och märkte snabbt skillnad och trodde det var inbillning. Jag fick kraften tillbaka som jag hade haft för ett par år sen. Sen lät jag min man prova och jag åt inte under en månad. Märkte snabbt skillnad så aldrig mer att han får prova :)

Anna Boye
37 år, fem barns mamma