Hem / Copy of Ambassadörer

Det är i dagsläget många som använder sig av Cellexir One med bra resultat. Det kan vara personer som tävlar i sin sport på elitnivå eller enbart för sin egen skull. På den här sidan kan du se några av dem som använt Cellexir One och vad deras erfarenheter av kosttillskottet är.

Jonas Colting

Jonas Colting fd professionell uthållighetsidrottare med VM medaljer i Triathlon och bl.a 2 segrar i Ultraman World Championships på Hawaii. Jonas är också en av landets främsta hälsoinspiratörer, författare till flera böcker samt driver podden Coltings Nakna Sanning och föreläser frekvent om träning kost och hälsa. Jonas har också gjort flera uppmärksammade långsimningar som Göteborg - Stockholm simmat runt Gotland och Phuket.

"Jag har tränat hårt i hela mitt liv och har haft stora idrottsliga framgångar som triathlonproffs. Efter flera år utan egentliga tävlingsmål bestämde jag mig förra året för att tävla igen och jag blev positivt överraskad över att jag som 45-åring låg så nära min tidigare kapacitet! Naturligtvis kan jag tacka min livsstil med kosthållning, träning och återhämtning för det, men jag är övertygad att Cellexir One också har spelat en avgörande roll. När jag var triathlonproffs så gjorde jag inte mycket annat än att träna. Nu driver jag ett företag, föreläser och coachar samt har en liten son och en sambo. Så belastningen och livsstressen är onekligen större nu. Men trots det så känner jag mig i princip lika stark som för 20 år sedan. Tveklöst hjälper det att få ett dagligt kosttillskott som är skräddarsytt för att främja cellernas funktion och motverka åldrandets negativa effekter! Cellexir One bidrar definitivt till min dagliga återhämtning. Mitt mål är att vara högpresterande i minst 10 år till!"


Henrik Eriksson

Vasaloppsvinnare 2001

Henrik är 45 år och bor i Mora där hela staden och bygden andas längdåkning och idrott i största allmänhet. Uppvuxen i Falun med sin tvillingbror Magnus blev längdåkning tidigt någonting de båda satsade på och de sporrade varandra till landslagsklass som övergick mer mot långlopp under 2000-talet. Henrik stod som vinnare i Vasaloppet 2001, som för en Mora-bo är det som kanske slår högst av allt i idrottssammanhang. Numera tränar Henrik fortsatt mycket och har stor kapacitet, inte bara i längdåkningssammanhang. I somras gick han i mål på Vätterrundan under 7 timmar så en stark cyklist är han defintivt. Att kombinera fulltidsjobb med familj är såklart en utmaning men balans i livet är viktigt.

"Sen jag började med Cellexir One har kroppen känts pigg och fräsch för det mesta. Speciellt i de perioder då jag kör mycket högintensivt, som månaderna inför t. ex Vasaloppet eller Vätternrundan, känns skillnaden."

Henrik Eriksson

Ingmarie Nilsson

Ingmarie Nilsson har hunnit med en hel del hittills under sitt 53-åriga liv. Specialistsjuksköterska, författare, journalist, gruppträningsinstruktör, löpcoach och yogalärare är några exempel. Hon älskar att resa och gör oftast en långresa per år för att träna, upptäcka nya platser och "bara vara". Hon gillar även att ”Sprada” året runt. Egenpåhittat ord för springa+bada. Hon har dessutom instiftat temadagen ”Löpningens dag” som är första lördagen i februari samt ”Yoging” som står för yoga +löpning/simning/cykling. Ingmarie är även f.d elitlöpare med segrar i bl.a Stockholm Marathon, Tjejmilen, Finnkampen, 30 individuella SM-medaljer samt topp-placeringar i flera stora internationella marathon, en 17:e plats på VM i marathon och hon har varit med i flera världs- och Europacuper i både terräng och landsvägslöpning. För några år sedan lärde hon sig att crawla. (Trots extrem skräck för att doppa huvudet i vatten.) Efter att ha testat swimrun första gången för drygt 3 år sedan så var hon fast. I år blir det fjärde säsongen och flera lopp är redan inplanerade. Att kunna utvecklas och lära sig nytt även efter 50 tycker hon är jättecoolt och hennes mål är att upptäckar- och nyfikenhetslusten aldrig avtar så länge hon lever. Hennes motto är "Dare to dare" och "Livet är för kort för att vänta till sen". Du kan följa henne via bloggen http://blog.yoging.se/ samt på Insta under namnet Ingmarie_yoging.

"Jag brukar i princip aldrig klicka på de där annonserna som dyker upp här och där i cyber-flödet men det var något i Cellexir´s som gjorde att jag frångick den där principen. Antar att det var av både ren nyfikenhet och en liten uns intuition. Båda brukar leda mig rätt. Jag kände till alla ingredienserna sen innan men läste ändå på för att få veta ännu mer. Och beställde! Vilket jag verkligen är glad över nu! Redan efter ett par veckor började jag märka att min återhämtning var markant förbättrad. Visst blir jag fortfarande trött när jag tränar hårt, det är ju liksom meningen, men tröttheten efteråt som jag tidigare kunde känna av i flera dagar efter hårda pass är numera borta redan dagen efter. Jag upplever även en bättre "skärpa" i huvudet på så vis att jag har enklare att fokusera och "tagga till". Jag har hållit på med löpning på alla nivåer i snart 35 år, och det blir såklart ganska självklart att tiderna blir sämre, men passionen och framförallt känslan av flyt och kraft finns fortfarande kvar. Tycker faktiskt det är jättehäftigt att ha kunnat fortsätta motivera mig trots många motgångar och skador.  Nu tror jag inte att en grej kan fixa allt, man måste se till helheten i sitt liv, men helt klart hjälper Cellexir One mig till att vara ännu piggare!"

Ingmarie Nilsson

Simon Häger

För två år sedan råkade Simon Häger från Linköping ut för ett hjärtstopp när han spelade tennis med sin syster. Han var fysiskt ”död” i 11 minuter innan han blev återupplivad av ambulanspersonalen och fick kort därefter diagnosen ventrikelflimmer och en ICD opererades in.

Idag är Simon 30 år och jobbar på ett internationellt MedTech företag som marknadschef – en roll med mycket arbete och resor – samtidigt som han ofta tränar två pass per dag. Med hjälp av träning, kost och rätt kosttillskott så har Simon återhämtat sig från sitt hjärtstopp och kan leva sin passion för marknadsföring i kombination med en mycket aktiv livsstil.

”50 min löpning innan jobbet ger mig energi för mitt arbete. För att stressa ned avslutar jag oftast dagen med tung styrketräning. Snabb återhämtningen är vital för att hålla ett högt tempo både fysiskt och mentalt, och där har jag märkt att Cellexir One spelar en avgörande roll. ”

Simon märker tydligt av om han slarvar med kost, träning och sömn – då kommer flimmer som ett brev på posten. Att förse kroppen med rätt näringsämnen och kosttillskott har varit en nyckelfaktor till att han återhämtat sig för att vara högpresterande både på jobbet och i träningen.

”I samband med varje måltid så har vi en möjlighet att ge kroppen det den behöver för att återhämta sig från stress. Näring och kosttillskott har utan tvekan varit en hörnsten i min resa att återhämta mig från mitt hjärtstopp 2016.”

Läs mer om hur Simons hjärtstopp gick till i Sporthälsa: https://www.sporthalsa.se/artiklar/simon-27-kollapsade-under-traeningspasset-raeddades-och-fick-en-andra-chans/

Simon Häger Cellexir

 

 

Patric Engström

Patric Engström är en 45 årig uthållighetsidrottare med passion för triathlon och löpning. Han har tränat och tävlat sedan 10 års ålder och tävlingslusten är fortsatt stark. Fd polis, nu anläggningschef på en idrottsanläggning samt egenföretagare som brinner för att hjälpa andra uthållighetsidrottare med träningsupplägg som coach

Patric är en mycket snabb Age-group triathlet med ett personbästa på milen på 32 minuter och en 3e plats på Ironman Bolton samt finish på Ironman Hawaii 2016 som främsta merit. Tränar nu hårt och målmedvetet för en stark säsong i M45 med bland annat Ironman Bolton på tävlingsschemat med mål att ta sig till Ironman Hawaii igen.

Varför Cellexir One Patric? 

”Att träna hårt är inte svårt, de kan de flesta göra, ett tag i alla fall.  Men nyckeln till framgång ligger i att få vara hel och frisk och att hitta en balans mellan mängden träning, dess intensitet och återhämtningen mellan passen. När jag passerade 40 års- strecket märkte jag hur pass mycket svårare jag hade att återhämta mig mellan träningspassen. Återhämtningen tog längre tid än tidigare och jag fick lägga in fler dagar för att orka på samma sätt. 

I min jakt på  fortsatt fysisk utveckling kom jag i kontakt med produkten Cellexir och jag kan efter en tids användande konstatera att jag är väldigt nöjd att jag valde att testa. Jag kunde ganska omgående se en markant förbättring på min återhämtningsförmåga, jag orkade mer, både under- och efter passet. Jag kunde tidigare än förut gå på nästa utmanande och ansträngande pass vilket har lett till en förbättrad fysisk kapacitet. Att mina sjukdagar under vintern varit få är en bieffekt jag också kan tacka Cellexir One för.

>Min tro på de positiva fördelarna med Cellexir One är stark och jag är övertygad om att ett regelbundet intag av Cellexir One kan bidra till ännu resultat på triathlon- och löptävlingar i sommar”. 

Patric Engström Ironman Hawaii Finisher

Feffe Kaufman

Det var Hippokrates som i korta ordalag myntade ”mat är medicin” och det blev plötsligt ett sätt för Feffe att leva sitt liv de senaste två åren då han brottats med en dödlig sjukdom. Genom att förändra sin kost och boosta den med naturliga tillskott samtidigt som han behandlades är han nu på väg tillbaka mot sitt nya liv.

Intresset för kost och tillskott har kvarstått och det var alldeles nyligen som han via en vän kom i kontakt med Jonas Bohr och Cellexir. Villig att prova nya saker och efter att läst boken ”Growing young” av forskaren och doktor Marcus L. Gitterle som också är delgrundare av Cellexir beställde han en kur.

Feffe som nu arbetar med digital marknadsföring har alltid varit aktiv och levde tidigare säsongsliv i skidorter och med tropiska dyksafarin. Nya upplevelser via resor har alltid legat nära hjärtat. Precis som många andra har han även hållit igång med styrketräning och till och från kan man även se honom i en skatepark. Efter sin sjukdomstid, då kroppen tagit extremt mycket stryk precis som det kognitiva, är det orken som styr hans dagar. Bara efter två veckor med Cellexir One kände han en påtaglig skillnad.

”Min största utmaning efter min sjukdom är min eviga kamp mot trötthet. Jag vet aldrig hur stor påse med energi jag får när jag vaknar. När den tidigare tagit slut så har det varit som ett bensinstopp med en bil. Det blir tvärstopp. Cellexir One tillsammans med min fortsatta omsorg av min kropp med promenader, kost, yoga, meditation och sömn har gett mig en utplanad reserv och mer energi! Jag tror stenhårt på boosta mina celler likväl som immunförsvar och probiotika för ett bättre liv genom kost och tillskott.”

Matilda Brasar

Matilda Brasar är utbildad kost-och näringsrådgivare samt personlig tränare och driver MBHälsa (mbhalsa.com) sen några år tillbaka. I sin verksamhet coachar hon människor som behöver vägledning inom både kost, träning och livsstil. Hennes inställning är att allt hänger ihop och att vi måste jobba med helheten för att vara friska och starka.

"Jag tycker att Cellexir One är ett perfekt kosttillskott då det innehåller flera viktiga näringsämnen i samma kapsel. Enkelt för kunden och enkelt för mig att rekommendera. I kombination med en bra kosthållning och träning är Cellexir One en fullträff. Med Cellexir One känner jag mig piggare och starkare. Sömnen har även blivit bättre, sover djupare än någonsin. Jag lever ett väldigt aktivt liv så det är viktigt för mig att alltid vara pigg och glad. "

Richard Gustafsson

Till vardags arbetar Richard som regionchef på ett stort konsultföretag och driver verksamhet på flera orter. Efter att självläkt från metabol ohälsa och utmattning så har Richard utbildat sig till kost- och hälsocoach och funktionsmedicinsk terapeut samt startat Uppdrag hälsa där han jobbar med att informera, inspirera och coacha till ett hälsosammare liv.

Mina två olika arbeten är väldigt roliga och givande med många möten, utmaningar och förväntningar från både kandidater, personal, kunder, ägare och klienter. Träning är för mig en förutsättning att må bra och prestera och där en kombination av uthållighet och styrka alltid varit viktigt. För att ge kroppen bästa förutsättningar att optimera och orka med, men även att förebygga ohälsa, blev Cellexir One ett självklart val.

"Jag insåg snabbt efter jag börjat med Cellexir One att jag vaknade pigg och utvilad ganska tidigt på morgon. Efter ca 7.5 timmer sömn vaknar jag innan klockan ringer, pigg och utvilad, och redo att gå upp. Det är en härlig känsla av nyvunnen energi. Att jag dessutom känner större fokus och mer energi i vardagen hjälper mig mycket i såväl mitt arbete som träning."

Besök gärna: Uppdrag hälsa

Richard Gustafsson

Klas Wiréhn

Klas Wiréhn härstammar från småländska skogarna och idrott har alltid varit en stor del i hans liv, då han har simmat på elitnivå. I dagsläget driver han en reklambyrå och är även konstnär. 

Klas har även sysslat på med sportskytte och varit riksrankad etta i Sverige. Sedan några år tillbaka har Klas varit en av de ledande i Swimrun och till och med varit rankad etta i världen 2016 i Ö till Ö world series.

I höstas blev det även klart att Klas kommer att vara ambassadör för Ironman Kalmar 2018, i samband med att han ska göra sin triathlon/Ironman-debut.

Klas träffade Jonas Bohr, en av grundarna till Cellexir, på träningsläger i Thailand och sedan dess har de haft kontakt med cykeltips och kosttillskott. Det var även då han testade Cellexir One för första gången.

”Att man får i sig viktiga näringsämnen i en tablett. Jag har bättre fokus, och återhämtningen i kroppen känns extremt bra. Om du funderar på att testa Cellexir One så testa i en månad, du kommer aldrig att ångra dig! Investera i din kropp!”

Amir Nazari

Amir arbetar med att attrahera och rekrytera nyanlända ingenjörer. I hans arbete är det också viktigt att coacha.

Mycket av Amirs passion för arbetet kommer från den kraft han hämtar ur idrotten och det finns också  tydliga paralleller. På fritiden coachar Amir ett cykel-lag, och coachningen i arbetet kommer nog därifrån. Amir anser att det handlar om att få människor att bli sitt bästa jag. Att inspirera till att vara ambitiös, göra sitt bästa och hålla ut.

När Amir var ung  blev han träffad av granatsplitter i benet som har plågat honom länge. Efter operationen i benet fick han ta ett långt träningsuppehåll men så småningom blev han ordinerad att cykla på motionscykel, som rehab. Det var då han fastnade för cykling.

Amir har kört Vätternrundan 13 gånger och ambitionsnivån har faktiskt höjts i takt med åldern. Han blir fortfarande bättre tack vare rätt träning, kost och kosttillskott. Amir har använt Cellexir One i flera månader och säger såhär om produkten: 

”Jag känner mig starkare, orkar träna mycket mer och hårdare. Samtidigt som jag känner mig piggare än någonsin.

Robert Grünau

Robert älskar all typ av träning och har alltid haft en förkärlek till actionsport men har på senare fastnat för cykling.

För snart tre år sedan fick han en diagnos av en ovanlig blodsjukdom, Polycytemia vera (PCV). Till den sjukdomen finns inget botemedel men symptomen kan behandlas och de flesta patienter med PCV kan leva ett relativt normalt liv. Tyvärr är trötthet och orkeslöshet en vanligt sideffekt bland PCV-patienter. Robert upplever att han genom träning och rörelse kan minska symptomen av min sjukdom.

Robert träffade Jonas, en grundarna till Cellexir, genom affärer och när Jonas berättade om sitt projekt Cellexir blev han väldigt nyfiken. Robert använder normalt sett inte kosttillskott men just Cellexirs idé om energi på cellnivå tilltalade honom och väckte hans nyfikenhet.

"Jag tror inte att Cellexir One kommer göra mig frisk. Personligen har jag inte någon ambition av att bli en framstående idrottare på ålderns höst men jag känner att jag får väldigt mycket mera energi och faktiskt orkar idrotta så mycket jag vill tack vare Cellexir One. För mig som älskar idrott och rörelse är det en enorm vinst att jag dessutom känner mig kvickare i tanke det ser jag som en bonus."

Anna Hammar

Anna var framgångsrik simmerska i sin ungdom och hittade tillbaka till sin idrott 20 år senare. Idag idrottar hon 5-6 gånger per vecka och tävlar i simning för veteraner, kallat masterssimning, där hon de senaste åren varit framgångsrik och slagit flertalet Världsrekord och Europarekord. Hon tränar gärna, men tycker också det är viktigt att hitta en balans och kunna njuta av livet! Hon ser idrottandet som en bra avkoppling från arbetet som Kommunikationsansvarig, och tycker gillar utmaningen att även efter 50 kunna bli snabbare och prestera bättre.

”Jag älskar att träna och att sätta upp mål. Att få vara pigg, stark och må bra är också en stor motivationsfaktor. Jag tilltalades av enkelheten med Cellexir One, där jag genom ett enda kosttillskott kan få i mig de naturliga näringsämnen som behövs för att min kropp ska må bra och kunna prestera på topp. Jag upplever att jag är piggare och återhämtar mig snabbare efter tuffa träningspass när jag äter Cellexir One."

Anna Hammar