Om oss

Ganska mycket har det visat sig. Från två helt olika perspektiv, i två helt olika världsdelar har de båda intresserat sig för exakt samma sak: Vad våra kroppar behöver för att må bättre och prestera bättre. I Jonas fall handlar det om drömmen att bli en av världens bästa veterancyklister. I Marcus fall handlar det om att förändra synen på patienter och läkare och gå från sjukvård till friskvård. Vad de båda kom fram till i sitt sökande var att det börjar med cellerna. Mår cellerna bra, mår vi bra. Våra celler – precis som vi – blir tröttare med åren. Men det finns också mycket forskning som pekar på vad vi kan göra för att våra celler ska må bättre längre. Efter många års studier och eget användande har Marcus och Jonas kommit fram till en formula som skapar synergi mellan fem naturliga ämnen som ger dina celler den energi de behöver. Och som sagt: mår cellerna bra, då mår du bra.

Vem är Jonas Bohr?

Jonas  Bohr är en vetgirig man som går in för det han gör till 110%. Därför är det inte ett dugg konstigt att hans mål att bli elitcyklist vid sidan av jobbet slutar med ett nytänkande kosttillskott som på naturlig väg gör att våra celler mår bättre (och att Jonas kan prestera bättre). 

Längs vägen till cyklingens finrum fick Jonas tips om boken ”Growing Young” som enligt honom själv förändrade hans liv när han började följa råden om att äta olika naturliga tillskott för att må och prestera bättre. I och med att Jonas är som han är, så skrev han några rader till författaren till boken och två år senare har en ny vänskap, ett nytt företag och en ny produkt vuxit fram.

Till vardags är Jonas entreprenör i finansbranschen och på hemmaplan finns fru, 3 döttrar och alldeles för många cyklar. Enligt Jonas är formeln för hur många cyklar man kan äga =X+1. Vill du lära känna Jonas mer kan du följa hans blogg om cykling här.

Vem är Marcus Gitterle?

Dr. Marcus Gitterle är en amerikansk läkare och traumaspecialist som specialiserat sig på vävnadsförnyelse och sårläkning. På uppdrag av ”US Army Institute for Surgical Research” utbildar Marcus inom ämnet. Till vardags arbetar Marcus på ett av USA:s topp-50 rankade sjukhus och leder därifrån ett 30-tal läkare med patienter på över 90 sjukhus runt om i USA.

Vid sidan av sitt arbete har har Marcus skrivit boken ”Growing Young” som handlar om hur du kan förbättra dina chanser att må bättre längre. (Den boken som förde Jonas och Marcus samman.) Upprinnelsen till boken var att Marcus upplevde att han var verksam i en bransch som tjänade pengar på sjuka, snarare än att försöka hålla folk friska. Genom sina studier fann Marcus att åldrande inte bara har med hormoner att göra, utan att det snarare handlar om att värna om cellernas välmående med hjälp av naturliga näringsämnen. När han började testa sina tankar i sitt arbete märkte han snabbt att resultatet blev mycket bättre än de tunga ”one-size-fits-all-hormonbehandlingar” som var praxis. Med tiden visade det sig att den naturliga behandlingen av cellernas välmående hade både bättre effekt, var säkrare, mildare och billigare än de metoder som användes normalt.

När Marcus inte är läkare, forskar eller skriver böcker så gillar han att träna, ro, äta gott (och nyttigt så klart). På hemmaplan i centrala Texas finns en fru och två söner som han försöker vara en förebild för.