Hem / BLOGG / Tagged: Cellexir Endurance
Filter by tag:

Posts tagged "Cellexir Endurance"

HUB 200 - Hallands Ultra Beach 200 miles

HUB 200 - Hallands Ultra Beach 200 miles

När man läser vår gästblogg av Pernilla Otto och Fredrik Forsström och deras resa under HUB 200 Sveriges tuffaste lopp? Så undrar man hur det är möjligt? Att springa, gå, vada, klättra på klippor efter kustlinjen från Göteborg till Båstad 322 km i över 80 timmar nonstop. Det ger vissa perspektiv på vad vi människor är kapabla till, (med lite hjälp av Cellexir Endurance :)

Jonas Colting om Cellexir Endurance

Jonas Colting om Cellexir Endurance

Det är fantastisk att få höra så mycket fina recensioner om Cellexir Endurance! Jonas Colting fick testa formulan redan förra sommaren då vi hade varuprover och har nu kört med den vid många tillfällen och kan understryka dess effekt. Läs nedan vad han säger 
Pernilla kom i mål på 66 timmar och 31 min

Pernilla kom i mål på 66 timmar och 31 min

Det var en trött men väldigt lycklig Pernilla Otto som i måndags kom i mål på Gullmarsplan. Hon la handen på stolpen som hon och hennes vän Fredrik hade bestämt var start och målgång. Fredrik filmar målgången och frågar efter någon minut “vad tänker du nu då?” Jag är helt mållös säger Pernilla “jag tänker att hälsenorna börjar göra lite ont”
Cellexir Endurance - Kändes 2-3 % bättre

Cellexir Endurance - Kändes 2-3 % bättre

Jag testade Cellexir Endurance, ett enkelt sätt just för syftet att försöka få ut de där extra 2–3 procenten när jag känner att det behövs. Jag upplevde inga som helst dippar vilket jag annars kan känna speciellt under en dag med många timmars träning, energin höll i sig på en balanserad hög nivå under lång tid.
x

x