Hem / BLOGG / Tagged: cellexir cycling
Filter by tag:

Posts tagged "cellexir cycling"

Cellexir Cycling dress

Cellexir Cycling dress

Cellexir och cykelälskare se hit! Snyggaste speedsuit- dressen finns nu att beställa. Vi har tagit fram en toppendesign på en speedsuit (ihopsydd under och överdel) med två fickor från ledande Verge i modell Carrera Speedsuit herr & dammodell till ett kanonpris.
Fullträff för nya Cellexir Cycling Club

Fullträff för nya Cellexir Cycling Club

Cellexir Cycling Club har dominerat svensk masterscykling kraftigt och tagit mängder med segrar och mästerskapsmedaljer redan sin första säsong.

Laget består av 9 åkare i klasserna H 40 till H 55 och har tävlat flitigt i år i den snabbt växande och stora veteranklunga som utgör svensk masterscykling. I lördags nu var det Tempo SM utanför Jönköping och där representerades klubban av 4 åkare.

Läs mer om hur det gick...

Vätternrundan 6.37 45 kmh i 30 mil som 52 åring

Vätternrundan 6.37 45 kmh i 30 mil som 52 åring

Jag var med i ett rekordförsök i ett 40 manna lag och det gick så vansinnigt fort ner till Jönköping de första 10 milen med 50 kmh fart. Jag var så mycket på gränsen där de första timmarna och till första depån efter 12 mil var vi bara 17 kvar i laget så det var egentligen alldeles för hårt för lagets bästa.
Cellexir bildar cykellag!

Cellexir bildar cykellag!

Cykloteket Racing Team Landsväg har fått en ny huvudsponsor, Cellexir, och blir Cellexir Cycling.

Landsvägsteamet har haft ett fint givande samarbete med Cykloteket under 8 år. Under perioden har teamet utvecklats till att bli Sveriges bästa veteranlag med meriter även i senior och elit.

x

x