Hem / BLOGG / Smoothie med hallon och mango
Smoothie med hallon och mango

Smoothie med hallon och mango

Godmorgon! Om ni visste hur länge jag har ätit den här smoothien till frukost så skulle ni nog skratta, haha. Jag gillar verkligen att variera maten och skulle inte klara av att äta samma sak varje dag till lunch eller middag men just frukost har jag inte så mycket behov av att förändra. Tycker det är rätt smidigt att äta samma sak faktiskt! Till den här smoothien så äter jag två kokta ägg och en drink med spirulina och vatten. Perfekt snart på dagen enligt mig :) 

Ingredienser 
0,5 banan 
1 dl fryst mango
2 dl frysta hallon
0,5 lime
1 dl mandelmjölk (ev lite mer)
en stor bit färsk ingefära 

Gör såhär 
Skär bort skalet från lime, skär även bort skalet från ingefäran om den inte är ekologisk. Mixa samtliga ingredienser i en kraftfull mixer tills smoothie är helt slät. Strö på valfri topping. Jag har havregryn, kakaonibs, kokoschips, pumpafrön, smultron och lite basilika blad. 

0 comments

Leave a comment

x
x