Hem / BLOGG / Så upplever Simon Cellexir Endurance
Så upplever Simon Cellexir Endurance

Så upplever Simon Cellexir Endurance

Vi har bett en av våra ambassadörer Simon Häger utvärdera Cellexir Endurance, såhär säger han:Pigga ben och inte samma trötthet

Jag testade Cellexir Endurance under ett av mina första löppass (14km) och sedan inför ett hårt benpass på gymmet. Här kommer min analys! Löpningen kändes lika jobbig som den brukar innan kroppen blivit varm efter några kilometer, men väl igång så tyckte jag att det kändes lättare mentalt och att benen var pigga. Eftersom jag springer i stort sett varje dag så är det en känsla som jag inte får erfara allt för ofta, så min slutsats är att det gav god effekt, i alla fall på detta löppasset. När vi kommer till styrketräningen så skulle jag vilja lyfta fram uthålligheten då jag inte kände samma trötthet som jag brukar efter 60 minuter, utan kunde köra på ett tag till med bra kraft. Jag kunde även lasta på några extra kilon i knäböj vilket gjorde den dagen lyckad. 

Kanske var det placebo jag upplevde i min simpla fallstudie, eller kanske var det verkliga effekter, oavsett så presterade jag väl på två träningspass och ser fram emot att prova det vid fler tillfällen. Alla kroppar är ju unika och vissa kommer med säkerhet få större effekt än andra, medan vissa inte kommer att märka någonting alls. I kampen att optimera sin träning och tävling är min summering att detta tillskott är värt att testa och speciellt för någon som tävlar och där marginaler verkligen räknas.

0 comments

Leave a comment

x

x