Hem / BLOGG / Så har du nytta av både One och Endurance som hårt tränande
Så har du nytta av både One och Endurance som hårt tränande

Så har du nytta av både One och Endurance som hårt tränande

Vi har fler kunder som använder både Cellexir One och Cellexir Endurance. Cellexir One är ett tillskott för dina celler och mitokondrier och utgör en bra grund för dig som tränar hårt men även för dig som har en stressig vardag, sämre energi och återhämtning mm. Återhämtning ligger i toppen av anledningarna att våra kunder använder Cellexir One, vilket såklart är en av de stora skälen att den uppskattas hos såväl motionärer som idrottare. Är inte återhämtningen bra så kommer det i längden märkas på prestationen.Så här säger Jonas Bohr, en av grundarna som ätit Cellexir One i flera år samt börjat med Endurance så fort varuprover fanns att tillgå.

Personligen har jag använt Cellexir i 3 år dagligen och innan det ingredienserna separat i 2 år till. Jag och många med mig har upplevt en tydligt starkare och snabbare återhämtning inte minst i kombination med hård träning. Jag märker det tydligt relativt andra i min egen ålder (53) att jag tål hårdare och mer träning bättre. Allmänhälsa och immunförsvar har också blivit ännu starkare och jag tycker mig generellt uppleva en bra energinivå och en mer "påslagen" känsla.

När jag kombinerar med Endurance i samband med hårdare träning eller tävling får jag en tydlig både mental och fysisk kick en vällustkänsla och jag har lättare att ta i och trivs framförallt betydligt bättre i stunden. Det ger mig en flera timmar lång jämn effekt. Endurance har också god effekt på återhämtning efter hård träning med BCAA aminosyror samt antioxidanter som ger snabbare återhämtning.

Andra inlägg som kan intressera dig

0 comments

Leave a comment

x

x