Hem / BLOGG / Lite snabbare lite hårdare med Cellexir Endurance
Lite snabbare lite hårdare med Cellexir Endurance

Lite snabbare lite hårdare med Cellexir Endurance

Det har gått ca 5 månader sedan vi lanserade Cellexir Endurance men Jonas Bohr har kört med formulan betydligt längre än så då han tidigt började använda varuprover av den. Han liksom många andra är hooked! 

Lite snabbare lite hårdare 

Jag tror det är huvudet? Ett ökat välmående i att ta i det lilla extra under ett hårt träningspass eller tävling som är den starkaste upplevelsen för mig med Cellexir Endurance. Att man blir piggare, starkare och snabbare med t ex koffein och nitrat (2 av ingr.) vet alla. Men det är något utöver dessa mer etablerade prestationshöjarna som kickar in med Endurance, en känsla av lust och välbefinnande. Att det inte bara är slitsamt utan även roligt att ta i och pressa sig själv och att jag trivs i stunden. Lite snabbare lite hårdare med bibehållen kraft och snabb återhämtning. En mix av hela 15 ingredienser för mental och fysisk prestation.

Det är översvallande att ta del av alla exceptionellt positiva recensioner av Cellexir Endurance. Fast några av er tycker det smakar illa. HTFU säger jag ;) Endurance är inte framtagen för att smaka hallonsaft det är framtagen för maximal prestation. Tycker man smaken är lite sträv så prova att blanda med saft eller sportdryck så är det inga problem. Jag har ju haft en lite "fuskig" fördel förra året då jag kunde tävla och träna med en prototyp av Endurance och som 52 åring bl.a  cyklade Vätternrundan på 6.37 (näst snabbaste tid genom tiderna), läs mer om det HÄR men nu är spelfältet utjämnat! Några av våra recensioner

Du hittar alla våra recensioner HÄR, de flesta har gett Cellexir Endurance 5 stjärnor. 

Så här säger Tobbe
Jag har nu prövat Cellexir Endurance(jag har använt Cellexir One under en längre tid också). Prövotillfället blev sista deltävlingen på SCF SWE Cup Racing League i e cykling i torsdags. Jag hamnade i en grymt bra fokus zon. Kunde fokusera på att köra smart och va pigg i huvudet hela tiden och ingen dipp under hela loppet inga kramp känningar och kände mig "stark" hela tiden. Det anmärkningsvärda va det jag kan se på värdena efter, jag har aldrig presterat så högt vad gällande watt, inte som förut utan högre och trots att jag presterade högre så var min puls lägre än innan på liknande lopp. Detta var 5 loppet i snarlikt upplägg, så det går att jämföra. Tack för era funktionella produkter för en 50 årig motionär 😁👍

Så här säger Åge från Norge
Jeg er blant annet utdannet Ernæringsfysiolog og har konkurrert på toppnivå i flere idretter (bla Verdensmester og Norgesmester i Classic Bodybuilding, Strongman, havpadling, klatring, og nå sykkel på toppnivå) og således alltid vært særdeles opptatt av kost og kosttilskudd, og dermed prøvd det meste. Noe er bra, mye er mindre bra. Jeg hadde aldri trodd at jeg i en alder av 40 år - og etter over 20 år med bruk og testing av ulike kosttilskudd - skulle oppleve noe som virkelig gir en signifikant prestasjonsøkning. Cellexir Endurance gjør nettopp det!

Jeg er en ”tallnerd” og opplever nå å kjøre på samme watt og puls, men med 1-3 lavere RPE, samt at jeg tåler lengre tid i ”hurtlockeren”. Noe som spesielt merkes 60-90 min etter inntak. Og effekten varer for min del 2-3 timer, og opplever en spesiell mental clarity og evner å presse meg langt hardere enn før.

Jeg har brukt Cellexir Endurance 7-8 ganger nå, og opplever samme effekt hver gang. Fremover blir jeg ”bare” å bruke det 2-3 ganger i uken, og da foran nøkkel/hardøkter – og på konkurranser når den tid kommer. Jeg øker treningskvaliteten på hardøktene signifikant, noe som vil gi meg et fortrinn når konkurransesesongen en gang starter. Eneste ulempen med Cellexir Endurance er at den gir så god effekt at man ønsker å bruke foran hver økt.. ;-)

Så här säger Camilla
Testade denna inför ett långpass och blev grymt imponerad. Det va som en hjälpande hand när det brukar bli jobbigt. Det gick att trumma på i ”evigheter” kändes det som. Det här kommer hjälpa mig både inför och under Stockholm marathon. Jag ser fram emot att testa den vid intervallerna också.

0 comments

Leave a comment

x

x