Hem / BLOGG / Linnea Eriksson - Ny medarbetare på Cellexir
Linnea Eriksson - Ny medarbetare på Cellexir

Linnea Eriksson - Ny medarbetare på Cellexir

Hej! 

Linnea heter jag och är ny medarbetare på Cellexir. Det är jag som kommer ansvara för sociala medier, ambassadörer, samarbeten samt lite andra saker. Jag är superglad och peppad över att få vara en del av Cellexir och det ska dessutom bli spännande och se om jag märker någon skillnad på min träning och återhämtning sedan jag börja äta kapslarna!

Linnea Eriksson

Namn:
Linnea Eriksson

Familj: Sambo (snart gift, wee) 
Bor: Årsta i Stockholm men kommer från Sundsvall 
Intressen: Träning och mat. Älskar också äventyr av alla slag, stora som små. Tycker om att resa, ha picknick i parken, bada, plocka bär, gå på konserter och umgås med vänner! 
Favoritmat: Åh, så svårt. Förutom frukost så vill jag ju äta olika hela tiden men lax tycker jag är otroligt gott, äter det inte så ofta men tar det gärna om jag äter ute, gärna med potatis till och massa goda grönsaker och en krämig dressing. 
Favoritsnacks: Den var lätt, mörk choklad! haha. Kan inte klara mig utan

_________________________________________________________

OM MIG

Jag är utbildad hälsopedagog och personlig tränare och har jobbat som PT, hälso- och viktminsknings coach samt träningsinstruktör i 3,5 år. Under tiden jag pluggade startade jag och en kompis en mat- och hälsoblogg och instagram som växte så pass att vi startade företag, just nu sköter jag bloggen och Instagram för företaget på fritiden.

2010 fick jag diabetes och jag skulle väl säga att det var mer eller mindre startskottet för mitt hälsointresse och är en grund till varför jag valde att utbilda mig inom området. Jag märkte allt eftersom hur den maten jag åt påverkade mitt blodsocker olika mycket och att vissa livsmedel var mycket svårare att anpassa insulindoserna till. Jag har genom åren ändrat min kost och provat mig fram för att se vad som funkar bäst för mig, vissa livsmedel undviker jag i princip helt så som godis, läsk, vitt socker, vitt mjöl och gluten då jag inte upplever några positiva hälsoeffekter av det och det är svårt för mig att justera insulinet till de. 

Linnea

Jag älskar träning och vågar knappt tänka på hur jag skulle må om jag inte fick träna, träning är så mycket för mig. Genom träningen kan jag rensa huvudet, få ny energi eller bli av med energi så jag har lättare för att slappna av. Genom träningen kan jag också utmana och pressa mig själv för att sedan utvecklas och bli bättre, det stärker inte bara min kropp utan även mitt psyke, det blir ett kvitto på att man klarar så mycket mer än vad man från början kan tro. 

 Linnea

I dagsläget pysslar jag med lite blandad träning, jag har fått en kärlek till hinderbanelopp och har ganska nyss varit iväg till Österrike och sprungit lopp som Spartan Race arrangerat, Trifecta Weekend kallas eventet, vilket innebär att man springer 3 lopp på 2 dagar. Tuff terräng i berg, flod, vattendrag, skog och med ett antal hinder. Det var absolut den tuffaste utmaningen jag gjort och delar av den så undrade jag varför jag gör det här men känslan efteråt är helt oslagbar. Det första loppet tog mig 6 timmar och 45 min, andra loppet 1,5 timme och tredje loppet 4 timmar. Så det blev en hel del! Jag kommer troligtvis åka iväg igen här i november och springa ännu ett Spartan Race men inte alla tre loppen utan då kör jag “bara” två av dem. De kortare. Så får vi se vad mitt nästa träningsmål blir! 

Se till att följa Cellexir på Instagram och Facebook så syns vi där! 

Ha det fint!

 

0 comments

Leave a comment

x

x