Hem / BLOGG / Jonas Colting om Cellexir Endurance
Jonas Colting om Cellexir Endurance

Jonas Colting om Cellexir Endurance

Det är fantastisk att få höra så mycket fina recensioner om Cellexir Endurance! Jonas Colting fick testa formulan redan förra sommaren då vi hade varuprover och har nu kört med den vid många tillfällen och kan understryka dess effekt. Läs nedan vad han säger Cellexir Endurance är en optimal produkt som höjer min prestanda

Jag fick förmånen att testa Cellexir Endurance vid några tillfällen redan förra sommaren och då funkade produkten så effektivt att jag trodde att det var tillfälligheter och bra dagsform! Det är nämligen sällan som produkter av det här slaget funkar så bra som de lovar. Men det här är inte vilken sportdryck som helst, det är inte ens en sportdryck av det traditionella slaget! Cellexir Endurance är en performance formula som man likt en sportdryck blandar i exempelvis vatten eller i sin redan befintliga sportdryck, men som inte är ett pulver fullt med socker och energi. Istället innehåller Cellexir Endurance beprövade och bevisade ingredienser som påverkar kroppens prestation positivt – både fysiskt och mentalt!

Det här är en perfekt produkt att använda under antingen långa distanspass eller riktigt tuffa intervallpass. För mig som gärna tränar mestadels på vatten så är en dos eller två av Cellexir Endurance en optimal produkt som höjer min prestanda i rätt lägen. Jag har under vintern och våren kört både mina bästa intervallpass och distanspass med just Cellexir Endurance i flaskan. Jag har under den senaste månaden kört 10 distanspass cykel som varit längre än 15 mil och i princip endast på vatten med Cellexir Endurance mot slutet – och jag har alltid avslutat starkt. Det har jag aldrig upplevt tidigare. Så ta mig på orden när jag som född skeptiker till produkter som lovar runt och håller tunt, kan gå i god för effektiviteten hos Cellexir Endurance! This is the real deal.

Följ Jonas Colting på Instagram under @jonascolting

0 comments

Leave a comment

x

x