Hem / BLOGG / Ingmaries recension på Cellexir Endurance
Ingmaries recension på Cellexir Endurance

Ingmaries recension på Cellexir Endurance

Vår ambassadör Ingmarie har provat Cellexir Endurance vid flera tillfällen! Här är hennes recension: 

Jag har nu använt Cellexir Endurance både på längre träningspass och längre tävlingar (över tre timmar.) Den största effekten har jag märkt på att den mentala styrkan ökar markant. I stället för att behöva jobba med både en trött kropp och en trött skalle, för såklart jag blir trött vid långvarig ansträngning, så känner jag mig pigg och motiverad hela tiden. Det blir liksom aldrig den där enorma mentala svackan när jag känner mig less och undrar både vad sjuttsingen jag håller på med, och varför, när jag skulle kunna ligga på soffan och chilla. (Vi som håller på med uthållighetsidrott vet dock att det där tanketjattret ingår, eller hur?). En annan sak jag upplever med Endurance är att återhämtningen blir både bättre och snabbare. Något man inte längre är så bortskämd med som 50-plussare. Jag tokgillar också att den är vegansk och GMOfri :D

Följ gärna Ingmarie på Instagram: @ingmarie_yoging och läs också vad Ingmarie säger om Cellexir One samt om hennes träning. Väldigt inspirerande och intressant inlägg :) 

 

0 comments

Leave a comment

x

x