Hem / BLOGG / Fullträff för nya Cellexir Cycling Club
Fullträff för nya Cellexir Cycling Club

Fullträff för nya Cellexir Cycling Club

Cellexir Cycling Club har dominerat svensk masterscykling kraftigt och tagit mängder med segrar och mästerskapsmedaljer redan sin första säsong.

Laget består av 9 åkare i klasserna H 40 till H 55 och har tävlat flitigt i år i den snabbt växande och stora veteranklunga som utgör svensk masterscykling.

På SM i linjelopp tog Richard Lööw hem segern i H 45, han vann också Nordiska Mästerskapen i samma klass häromveckan samt har tagit flera fina segrar under året och dominerat sin klass stort.

I lördags nu var det Tempo SM utanför Jönköping och där representerades klubban av 4 åkare som kom hem med makalösa 2 guld och 2 silver i den hårda konkurrensen. Stefan Ljungberg vann guld i H 40. Niclas Näslund vann guld i H 50. Jonas Bohr silver H 50 samt Stefan Kuhl silver H 55. Ljungberg, Bohr och Kuhl tog även medaljer på NM tempo.

I juli kördes landets största etapplopp U6 utanför Tidaholm och där mönstrade Cellexir ett 6 man starkt lag i stenhård med starka lag från de nordiska länderna. Cellexir Cycling tog storslam och vann flera av etapperna samt även sammanlagt dubbelt med totalseger genom Niclas Näslund och Richard Lööw på en fin 2 plats. Cykel är en lagsport och vi hade aldrig vunnit tävlingen utan en så fin insats och hjälp från de övriga killarna i laget säger segraren Niclas Näslund.


”Teamet är mycket glada över att Cellexir gått in som huvudsponsor inför säsongen 2019. Vi är många laget som hunnit med att framförallt testa Cellexir One men också fått prova kommande Cellexir Endurance som är en "pre workout” formula för uthållighets arbete. Effekterna känns mycket positiva och resultaten talar för sig själva”

Torbjörn de Jager
Ordförande Cellexir Cycling Club & svensk mästare linjelopp H 50 2015 - 2017


Cellexir är väldigt glada att kunna bidra till lagets framgångar i den snabbt växande cykelsporten och redan nu första helgen i september väntar den kanske mest spännande utmaningen hittills då 5 av lagets medlemmar har blivit uttagna av cykelförbundet för att representera Sverige i Amatör VM i linjelopp som går i Poznan Polen. Cellexir håller alla tummar och önskat grabbarna stort lycka till.

Följ Cellexir Cycling på facebook: https://www.facebook.com/cellexircycling/

0 comments

Leave a comment

x

x