Hem / BLOGG / Föreläsning med Mikael Mattsson du inte vill missa!
Föreläsning med Mikael Mattsson du inte vill missa!

Föreläsning med Mikael Mattsson du inte vill missa!

Vår senior advisor Mikael Mattsson kommer nu till Stockholm för att hålla två föredrag du inte vill missa! Mikael har doktorsexamen i medicinsk vetenskap och bedriver nu forskning med uppdrag på Karolinska Institutet, RISE (Research Institutes of Sweden), Stanford University, samt Silicon Valley Exercise Analytics. Han har också hjälpt oss att ta fram den unika formulan för Cellexir Endurance. 

Mikael Mattsson är på plats den 5 och 6 februari för att informera och inspirera dig om banbrytande forskning och framtidsidéer inom träning! Med koden: cellexir får du 50% rabatt på 2 dagars biljetten! Köp dina biljetter HÄR


Foto: Luca Mara/ Acadyme.com

För vem?

Det spelar ingen roll om du planerar ditt första eller 25: e maraton, triathlon eller längdskidåkning, eller om du är en tränare, mentor eller terapeut. Vi lovar att alla kommer att få höra något nytt och intressant från dessa föredrag. Om du är en människa, intresserad av sport, teknik och vetenskap och hur det fungerar idag eller kommer att fungera i framtiden - vill du inte missa den här möjligheten! Båda föredragen kommer att hållas på engelska.

Praktiskt info föreläsning nr 1

När: 5 februari 2020
Tid: 18.00-20.30
Var: Fabriken Hammarby Sjöstad
Språk: Engelska
Handlar om:
- Individualiserad träningsoptimering
- Idrotts-teknik

I den första delen av föredraget kommer föreläsarna prata om sätten att skapa optimalt individualiserade träningsprogram. Den andra delen kommer att handla om idrotts teknik, hur och vad nuvarande och framtida teknik kan ha för potential, risk och effekt på träningen. Läs mer här!  


Foto: Luca Mara/ Acadyme.com

Praktiskt info föreläsning nr 2

När: 6 februari 2020
Tid: 18.00-20.30
Var: Fabriken Hammarby Sjöstad
Språk: Engelska 
Handlar om:
- Sportgenetik
- Träningsanalys 

I den första delen av föredraget kommer föreläsarna prata om grunderna i genetik, interaktionen med miljön, vanliga fallgropar i tolkningen och framtidsmöjligheter. Den andra delen kommer att beröra vilken typ av träning och återhämtning som skulle vara rätt träning för rätt individ vid rätt tidpunkt, baserat på all tillgänglig information om idrottaren, inklusive träning, testresultat, svarsmönster etc. Läs mer här! 

0 comments

Leave a comment

x

x