Hem / BLOGG / Cellexir Endurance - Kändes 2-3 % bättre
Cellexir Endurance - Kändes 2-3 % bättre

Cellexir Endurance - Kändes 2-3 % bättre

Vi blir så glada när vi får era recensioner om produkterna! Denna text fick vi av Sofia Häger som pysslar med triathlon och vi vill så gärna dela den med er andra :) Sofia driver även podden Triathlonsnack tillsammans med sin vän Therese och snart kommer även Jonas Bohr gästa podden, så håll utkik, avsnittet släpps den 1 mars! 

 


Finns det några genvägar?

Vad krävs för att kunna få ur sig de där extra 2–3 procenten? Både elit och motionärer strävar ständigt efter att bli bättre och utvecklas. Förståelsen är hög att det är mycket och smart träning som gäller, men finns det några genvägar eller hjälpredor att använda sig av? 

När det kommer till triathlon, som är min huvudidrott, så finns det inget tak på utrustning, prylar, teknik och behandlingar för att just få det där lilla extra som många strävar efter. Det kommer ny teknik och nya studier på vad som kan ge effekt hela tiden. Men precis som att det är en individuell idrott så svarar alla individer också olika på utrustning, träning och diverse hjälpmedel. Det är som är roligt är att fortsätta hålla utkik efter vad som fungerar för dig!

Få ut de där extra 2-3 procenten 

Jag testade Cellexir Endurance, ett enkelt sätt just för det syftet att försöka få ut de där extra 2–3 procenten när jag känner att det behövs. Jag som annars är väldigt skeptisk till pulver, tillskott och andra prestationshöjande preparat som känns för mig onaturliga i samband med att jag haft mycket problem med magen vid hög prestation, blev väldigt positivt överraskad av Cellexir Endurance. Jag har testat det nu vid två tillfällen som jag ansett varit extra viktiga. Ena gången inför ett tufft intervallpass på cykeln och andra gången under en volymdag med många timmars träning. 

Under båda tillfällena var jag riktigt pigg vid träningen, det hårda passet var efter en lång jobbdag och volymdagen började med ett 2.5 timmars cykelpass kl 06.30 på morgonen. Jag upplevde inga som helst dippar vilket jag annars kan känna speciellt under en dag med många timmars träning. Jag tar normalt set vanligt svart kaffe innan träning för att få energi men detta var en annan känsla, energin höll i sig på en balanserad hög nivå under lång tid.

En enda varning!

Jag intog en portionspåse Cellexir Endurance ca 10-15 min innan första passet, och det enda jag kan varna för är att förvänta dig ingen god smak! Men med erfarenheten av att det ger mig mer energi och gör passen roligare så klunkar jag med glädje i mig blandningen. Alla pass under intaget av Cellexir Endurance kändes verkligen 2–3 procent bättre än vanligt, jag kände mig energifylld, klartänkt och framförallt inga tecken alls på magproblem. Kanske kan det hjälpa dig till dina ytterligare 2–3 procent? Värt att testa! 

/Sofia Häger, @sofiahager på Instagram

0 comments

Leave a comment

x

x