Hem / BLOGG / Cellexir Cycling Club
Cellexir Cycling Club

Cellexir Cycling Club

Cellexir är stolt namnsponsor till nybildade Cellexir Cycling Club som startade 2019. Laget består av 9 masterscyklister och har redan under klubbens första verksamhetsår tagit mängder med mästerskapsmedaljer och fantastiskt fina resultat i den snabbt växande veteranklungan inom landsvägscykel. Laget är några som har testat Cellexir Endurance under dess framtagning!Några av medlemmarnas prestationer under året: 
 • Stefan Ljungberg H 40 Master SM guld tempo - H40 Masters NM silver tempo - Stockholms Landsvägscup A klass 2 plats sammanlagt

 • Fredrik Wikström H 45 totalseger i linjeloppscupen och SweCup sammanlagt

  Så här säger Fredrik om Cellexir 

  "Har under snart 2 års tid kompletterat min kost med Cellexir One och det har för mig fungerat kanon med återhämtning och lite sjukdagar. Det jag saknat är en "sportdryck" som fungerat under hård träning och tävling, jag har under 2019 testat Cellexir Endurance under 2 hårda tävlingar och det fungerade för mig väldigt bra. Jag tävlar i cykel som kräver att man under relativt lång tid måste ha kraft för att kunna ta ryck och spurter. Som med alla tillskott (för mig) är det ju inte natt och dag skillnad men för mig var skillnaden som jag upplevde att jag inte mattades efter 2 timmars hårt tävlande utan jag kunde fortsätta trycka på hårt. Jag har även kört det nu under vintern på långa hårda pass och jag märker störst skillnad när jag inte tar det, jag känner mig mer trött de pass jag inte tar Cellexir Endurance."


 • Richard Lööw H 45 Masters SM guld linjelopp - H 45 Masters NM guld linjelopp - 2 plats U6 etapplopp Seniorklass

 • Niclas Näslund H 50 Masters SM guld tempo - Seger i U6 etapplopp Seniorklass

 • Torbjörn De Jager H 50 flera delsegrar i Swecup linjelopp

  Så här säger Torbjörn om Cellexir
  "I Cellexir Cycling Club är vi glada för att vara att inne på vårt andra år med Cellexir som sponsor. Cellexir passar oss perfekt då produkterna är utvecklade för att få oss att prestera på topp och återhämta oss snabbt med mer energi för nästa aktivitet. Själv använder jag Cellexir
  One sedan länge och ser nu fram emot att kunna boosta träning med Cellexir Endurance som är en pre workout formula för att prestera bättre. Under en testperiod upplever jag en starkare fysisk och mental förmåga att ligga i hårt arbete med Endurance vilket lyfter träningseffekten."

 • Jonas Bohr H 50 Masters SM tempo silver - H 50 Masters NM brons tempo Vätternrundan 6.37

  Jonas Bohr har som grundare för Cellexir använt Cellexir Endurance under hela 2019 både på tävling och träning. Läs mer om vad han säger om produkten: Jonas Bohr om Cellexir Endurance.  

 • Stefan Kuhl H 55 Masters SM silver tempo - H 55 Masters NM brons linje

0 comments

Leave a comment

x

x