Hem / BLOGG / Cellexir bildar cykellag!
Cellexir bildar cykellag!

Cellexir bildar cykellag!

Cykloteket Racing Team Landsväg har fått en ny huvudsponsor, Cellexir, och blir Cellexir Cycling

Landsvägsteamet har haft ett fint givande samarbete med Cykloteket under 8 år. Under perioden har teamet utvecklats till att bli Sveriges bästa veteranlag med meriter även i senior och elit. Under 4 senaste åren har vi teamet varit det bästa veteranlaget på veteran SM 3 gånger. Vi tackar Cykloteket och Ted Kottulinsky
för stöd och fin service som varit till stor hjälp för landsvägslaget. Nu kliver Cellexir in som huvudsponsor och teamet ändrar namn till Cellexir Cycling. Teamet fortsätter att samarbeta med Trek genom Jarla Cykel & Sport som också kommer vara landsvägslagets sponsor.

Torbjörn de Jager

Några ord från vår nya huvudsponsor Cellexir

Cellexir är ett snabbt växande företag som tagit fram ett kosttillskott för effektivare cell och mitokondriefunktion. Formulan som består av naturliga och säkra näringsämnen har tagits fram av en specialistläkare från USA Dr Marcus Gitterle som även skrivit boken Growing Young som handlar om kroppens åldrandemekanismer och hur man kan försena och även i vissa fall reversera dessa. Cellexir planerar även under våren 2019 att lansera en sports performance produkt för konditionsidrottare med en formula framtagen av Cellexirs Senior Advisor Dr Mikael Mattsson en ledande forskare inom idrottsfysiologi på Stanford University och Karolinska Sjukhuset.

Cellexir är mycket stolta att bli namnsponsor till den nya klubben Cellexir Cycling som består av ett tiotal av landets främsta seniorcyklister f.d Cykloteket Racing Team landsväg. Personligheter, värderingar och ambitionsnivån hos klubbens åkare är en perfect fit för Cellexir som ser den nybildade klubben som en mycket attraktiv långsiktig partner.

Jonas Bohr
Cellexir

0 comments

Leave a comment

x

x