P.g.a. försenad leverans av nästa batch och samtidigt hög efterfrågan måste vi begränsa köp till endast 1 pack och tecknande av prenumeration tillsvidare. P.g.a. försenad leverans av nästa batch och samtidigt hög efterfrågan måste vi begränsa köp till endast 1 pack och tecknande av prenumeration tillsvidare.
Hem / Ingredienser Cellexir One / Tagged: Cellexir One ingredienser
Filter by tag:

Posts tagged "Cellexir One ingredienser"

PQQ - en kronjuvel i Cellexir

PQQ - en kronjuvel i Cellexir

I dagens blogginlägg har vår ambassadör Simon Häger gjort en lite djupdykning i PQQ eller Pyrroloquinoline quinone (försök att uttala det om ni kan). PQQ är ett mycket spännande näringsämne och en kronjuvel i Cellexir enligt Dr Gitterle. Missa inte att läsa om kraften i PQQ.

Acetyl L-Karnitin:  En naturlig nyckelspelare för mitokondriernas energibildning

Acetyl L-Karnitin: En naturlig nyckelspelare för mitokondriernas energibildning

Acetyl L-Karnitin (ALC) är en esterform av aminosyran L-Karnitin (LC), där båda finns i alla kroppens celler. ALC spelar en central roll i cellernas energiproduktion, bland annat genom att transportera långa fettsyror till mitokondrierna i cellerna så att dessa kan förbrännas för att producera energi. I tillägg så förbättrar ALC transporten av restprodukter ur cellerna och förhindrar att dessa ackumuleras och blir giftiga.

Läs om vilka hälsofrämjande effekter LC har i kroppen, och vad har forskningen hittills kunnat visa att tillskott av LC och ALC bidrar till.

CoenzymQ10 - En nyckelspelare för cellerna och kroppens energiproduktion

CoenzymQ10 - En nyckelspelare för cellerna och kroppens energiproduktion

Denna gång granskar vi vad forskningen säger om ett mycket intressant ämne i Cellexir, nämligen coenzymQ10 (coQ10), eller ubikinon som den även kallas.

Det som jag tycker är spännande är dess förekomst i alla våra celler, dess centrala roll i cellens energibildande, samt att tillskott visat sig leda till ökad prestation vid träning. Det finns även flera indikationer på hälsobefrämjande egenskaper för kroniska sjukdomar. Nedan berör vi några av dessa, coQ10:s effekt på träning och vilka intressanta teorier som kvarstår att utreda.

x

x